Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16
    Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132

Fiat punto evo бензин редагування файлу з ecm titanium, допоможіть будь ласка

Привіт всім, сьогодні я прочитав, файл punto evo, друже мій бензин з півень v2,таким чином, я спробував відкрити його з ecm titanium, але мені не знайти драйвер, щоб потрапити в нього і змінити карту.Цей файл, швидше за все, ви повинні скоротити його, щоб переконатися, що титан розпізнала мене виберіть драйвер? я не знаю ні адреси точного, так і скоротити його, що, щоб повернути його до величі, з запису оригінального far s? у його запису.Якщо, можливо, хтось добрий, я хотів би йому допомогти, буду дуже вдячний, спасибі tutti.......................... Додаю зображення читання з файлу орі.[Зображення 2.jpg
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 13-09-2013 00:00

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав zaga1 Visualizza Messaggio
    Привіт всім, сьогодні я прочитав, файл punto evo, друже мій бензин з півень v2,таким чином, я спробував відкрити його з ecm titanium, але мені не знайти драйвер, щоб потрапити в нього і змінити карту.Цей файл, швидше за все, ви повинні скоротити його, щоб переконатися, що титан розпізнала мене виберіть драйвер? я не знаю ні адреси точного, так і скоротити його, що, щоб повернути його до величі, з запису оригінального far s? у його запису.Якщо, можливо, хтось добрий, я хотів би йому допомогти, буду дуже вдячний, спасибі tutti.......................... Додаю зображення читання з файлу орі.[Зображення 2.jpg

Хлопці, але я можу повірити, що на всьому форумі немає нікого, хто знає, як обрізати файл, щоб зробити це визнати, до ecm titanium????? А допоможіть будь ласка, не відображаються тільки без відповіді

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у screen опубліковано в напис "даних ecu" я читаю 1.2/1.4 mjt 8в iaw55 і т. д...
    що це сумка від v2?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    у screen опубліковано в напис "даних ecu" я читаю 1.2/1.4 mjt 8в iaw55 і т. д...
    що це сумка від v2?
    Ви слухаєте унікальних драйверів для того, щоб правильно вийти ? то, у всякому разі в кінці файлу я зміг взяти його, 448 kb щоб це визнати, до ecm titanium, і я зробив зміни, і після, що той повідомив 576 kb тепер мені залишається тільки писати і просто

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    отже, ви вирішили...краще, cos?....

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Зараз мені просто потрібно записати у файл і просто, а потім я дам вам знати

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    ? мені, встає на dubbio...................Зараз поясню кроки, які я зробив, щоб вирізати файл з 576 kb 448 kb таким чином, що ecm titanium розпізнає його, і я можу змінити файл....... я використовував програму winhex я відкрив ваш файл, 576 кб, визначивши блок, як початок 0 і кінець 01ffff і практично робить редагування, копіювання і збереження файлів мені ? вийшов 448 kb ecm мене визнав одразу................ потім я змінив карту, і моя проблема, що я не розумію, як повернути його до 576 kb, враховуючи, що з допомогою ecm titanium я пішов на переходи правити і вирізати, відкривши оригінальний файл, а потім в secons огляд, я поставив файл змінено, 448 kb я натиснув користувачем і в першому журналів початку я поставив 08ffff і я ? результат 576 кб тільки, що єс не переконує мене, що переробити ту ж процедуру з ecm titanium, а поставивши ще й інше значення, як на початку, ніж 08ffff я галочку ж, 576 kb........Те, що volgio знати c'? хтось може aiutrarmi мені зрозуміти, яке значення правильно встановити, як на початку, щоб отримати файл, 576 кб правильним, щоб уникнути блоків ecu ??? Спасибі всім, хто взяв участь в моєму dubbio...........

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо зробити невеликий пошук на форумі, ви знайдете відповідь, у вас є ваші сумніви...
    часу f? s? парл? одного і того ж дії, але для marelli mjf8.....

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    якщо зробити невеликий пошук на форумі, ви знайдете відповідь, у вас є ваші сумніви...
    часу f? s? парл? одного і того ж дії, але для marelli mjf8.....
    Я знаю, що я міг би знайти відповідь на форумі, але повір мені, так я шукав, що мені так і не вдалося, тому шукаю допомогу від когось.........А якщо я вам доброту могли б ви надіслати мене ви ? Враховуючи, що знаєте спасибі

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    почекай attimino і я бачу, погоджуйтеся....

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •