Результати 1-9 з 9

Обговорення: карту 147 1.9 120 к.с.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55

карту 147 1.9 120 к.с.

привіт всім, я хотів би вашу думку на цю карту зроблено мною...
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    приміщення, машина має систему всмоктування з прямим фільтр bmc "рада", турбіна, збільшилася й армовані, труби всмоктування сталь і рукави високого тиску, розвантаження безпосередньо з терміналу вихідного і посиленого зчеплення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    машина вже знімав з цієї карти і йде дуже сильний не має великих проблем, тільки вібрація від 2000 до 2500 оборотів приблизно тиск турбо менше 1,4 бар
    як передає 2500 оборотів в хвилину або 1,6 бар не вібрує-й?...
    дим c'? тільки на низьких оборотах, і я st? добре, не ? надмірне та втрачає відразу
    додаю результати тестування scan master
    scan master 147.jpg

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    немає думки?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви хочете істини????не подобається мені нічого....в карти педаль ви учасник moddare, навіть коли двигун працює мінімум в нейтральне положення практично..дить? від 400 обертів і з 4% навантаженні....
    лім крутного моменту слід тієї ж філософії DW з кроком дуже високі на низьких обертах....практично ти зробив "команда" де не треба було...cio? у вас низькі оберти...частини moddare як DW, що TL від 1500rpm то в іншому випадку у вас є автомобіль, дуже scattosa на кожне найменше натискання педалі, але потім має тенденцію до "ammosciarsi" на високих оборотах.....
    на карти часу і rail я бачив з кроком жахливі також, що на 91% більше, ніж у районах, де є від'ємне значення....
    навіть якщо гори з'явився посилений по-моєму з дизельного палива, що у вас,приблизно 82mm3,не потрібно 1,9 тиску turbo....
    повторюю, не подобається мені нічого....
    ах, я забув цей egr ? закрита в той же спосіб, але закривається від контролю cio? знамениті чотири panettoni....
    і не в останню чергу прости орі карти передоплати, тому що замість збільшення, тобто передбачити, у вас із затримкою......
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Навіть я(я не експерт) я не розумію, чому від'ємні значення DW, час уприскування і аванси.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    ок, спасибі манро відверто і щиро, як і завжди ? єдине, що мені потрібно на даний момент, ми lavorer? і потім вам місце, що з урахуванням змін,
    ще раз спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    x манро
    ви знаєте, я почав робити мод, який ви мені порадили, і машина, справді ? менше spenna до високих і pi? керованим і менш нервовий, з низьким навантаженням на педаль акселератора, st? намагаюся зробити декілька змін одночасно, і відчути відмінності, за кермом машини і справді поліпшується, як тільки вони готові, і автомобіль йде, як ви повинні місце карту
    ще раз спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    браво....так ви f?....зробіть мод на час, щоб зрозуміти час від часу, як веде себе автомобіль на дату mod.....
    а якщо зробити з журналу "комп'ютерної інтермедії," ви розумієте, якщо те, що робили в даній мод відповідає те, що ви шукаєте, ви.....
    хороша робота....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •