Результати 1-8 з 8

Обговорення: для їх досягнення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

для їх досягнення

якщо змінюється блок управління es:
    карти педаль ,обмежувачі крутного моменту, розчин для ін'єкцій , rail , turbo, чому? я повинен рухатися також авансові платежі?
    якщо змінити ці вище, не піднімаючи аванси я не можу витягнути коней, що я хочу або те, що
    вибачте моє невігластво,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    передоплату нехай для останніх. Якщо машина в порядку і не дим, нехай оригінальні, в іншому випадку alzali трохи і не занадто низько. По карті, не роздратований, не потрібно торкатися до них. Вважає, що, коли встаєш, тиск турбо створення іп? тиск в двигуні, що допомагає спалювати краще, так що спробуйте без неї і подивіться, як вона йде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    перш ніж торкатися досягнень, я пропоную вам зробити добре і на інших картах. якщо натиснути добре ті, nn, вам потрібні аванси, досить і виконували ті.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    А якщо ви все-таки вирішите доторкнутися до них, зробіть акуратно, в іншому випадку ви відчуваєте, tropo, шум у acelerazione

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    вибачте, може бути, sar? дурне питання, але якщо я хочу передбачати, я повинен знизити значення, вірно?
    і в таблицях вказані градусів вприскування?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    варто почути поради колег..краще нехай сидять ті, торкнувся погано робить серйозної шкоди двигуну!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    так, я згоден, не торкайтеся до них, якщо не знаєте як це зробити, але я хотів би знати, як вона працює, то спробуйте безпеки,
    ? всі одержувані знати і розуміти те, що раніше не знав...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    як правило, аванси в дизель стикаються, коли ви ? р? перестаралися час вприскування...
    у тому сенсі, що "подовження вікно часу уприскування", із змінами, у вас час наші справи? дизель не буде більше? вводять в терміни, щоб одержати максимальну потужність від двигуна, але частина цього дизель за умови початку впорскування на 19? перед вмт, наприклад teminer? після того, як встановлено з розробників цього двигуна....результат sar? мати тепла та диму, тому що частина дизельного палива практично brucier? поза камерою згоряння і наслідки описані вище.....тоді в цьому випадку, діючи зі знанням справи, вони йдуть в moddare аванси так що почати ін'єкційних р? перед тим, щоб спробувати припинити вводити в точки, де ми не ці неприємні ефекти і нововведень дійсно, згадані....? c'? оборотна сторона deglia медаль...в тому сенсі, що якщо ви esager? з авансів в дизельне паливо впорскується в двигун, з його "рідина" спробує провернути двигун, навпаки, його почуття обертання, тягне небезпечно фактичний тиск у циліндрі і з наслідками, які в короткий термін можуть знищити двигун...якщо не помиляюся, c'? обговорення в ара опитування, де обговорюється саме це..просто c? ? ви ? закінчився в tarallucci і вино....шкода, чому? по мені було б мови від заглиблення у формі, найбільш серйозно тому, що цей параметр має ключове продуктивності дизель.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •