c'? нікого, хто мені може сказати, будь ласка, якщо це відключення fap ? ок?
я був би зацікавлений у програмі *******ч а де ви можете знайти
чекаю на ваші думки.
дякую
c'? нікого, хто мені може сказати, будь ласка, якщо це відключення fap ? ок?
я був би зацікавлений у програмі *******ч а де ви можете знайти
чекаю на ваші думки.
дякую
якщо немає вакансій файл вам не можемо допомогти, обов'язки орі і mod.
якщо, може бути, час завантаження файлу, може бути ? краще михайла.....
для ******* не можу знайти ніде безкоштовно, але на форумі c'? групи, які він купив з красивими копійки, до якого ви можете звернутися на ремонт? contatando admin...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
шкода, що я гарний, що rinco з цих карт, однак, я також неправильно пост ? один ypsilon не 500
ось, проте
це зробив ти або з якоюсь sw? для мене ? правильно, не повинно бути проблем
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
можливо, я я.... ? було зроблено з раз, але, оскільки навколо говорять, що іноді йде, а інші-ні , я хотів бути впевнений.
на fiat 500 mjet мене горить індикатор dell інжектор після натискання l видалення dpf, повідомлення на дисплеї " фільтр твердих частинок забиті"
я чув, з людьми, і вони сказали мені, що c'? від обнулити кілька бітів.. але який?
ви можете мені дати руку на випадок, якщо завантажити файл?
не в образу ні для кого ? правда, що на форумі ? зробив, щоб допомогти у цьому ? один з небагатьох форумів, де дійсно допомагають людям, але в цих випадках c'? обмеження тонка між роботою і захопленням.
хто, як я, робить ці речі для роботи, витратив багато часу і багато грошей на курси, обладнання і т. д.
і особисто я не вважаю правильним робити виправлення або файл dpf off безкоштовно тим, хто в будь-якому випадку там йде заробляти гроші, чому? перепродує мою роботу
повторюю моя порада, який я дав, іншим форум:
якщо у вас є рішення для fap off, для першого файлу, купи зараз з тих, хто це вміє робити.
таким чином, ви отримаєте файл, завідомо справний, які ви можете використовувати як приклад для наступних
PS: до речі, на форумі є декілька файлів в інтернеті
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
насправді, покладених на службу з файлами в інтернеті форум, що перебуваєте персонал, підготовлений і доступна, то і st? тобі знайти рішення, xch? якщо частини з-файл, зроблено добре і безпечно головний знайдіть рішення, яке ви шукаєте,наш maggi nn так він неправильно x бути в цей момент і, я б сказав, дуже і дуже мало часу, вклали багато часу, і я думаю, навіть гроші..просто вчитися мало.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]