Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: Купив Mpps V12

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    12

Купив Mpps V12

Читав тут на форумі ваші обговорення, я купив вчора mpps v12... не передбачаю, щоб спробувати його.... безумовно, sar? тут, у stressarvi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    будьте обережні, на що ecu його використання, в іншому випадку, хто ви stresser? Ти........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    12
    чому? що ви маєте на увазі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    пошук по форуму і ви зрозумієте, скільки хлопців перегородили ecu запису..........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    12
    нееет....

він вранці говорив з механіком, який працює з ебу і він сказав мені, що mpps робить дуже добре, vw/audi, і що він хотів би купити, він теж...? потім розповів мені також півник і багато інших речей,....

зараз намагаюся тут, на форумі, що ти сказав... дякую...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    о, звичайно, не добре писати..... ви також побачите, як добре в boccare в запису. раджу не йти далі, ніж у деяких edc15
    якщо просто не хочете ризикувати-то edc16 але ти далеко від ford, renault, mercedes, в іншому випадку, як каже l один пристрасті двигуни, ви stressarti викликати евакуатор, після того як ви прибили кілька екю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    12
    але як тільки за ecu не ? pi? видобувні?... не ? можете riscriverci вище вихідний файл?...

обговорення тут, на форумі paralvano, що mpps має функцію збереження, я не пам'ятаю термін, скажімо, в сколково? відновлення... мені це підтвердив, або я неправильно з якоїсь іншої програми або обладнання...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    12
    Сьогодні я прочитав першу ебу .... Audi A3 двигун BKC... але я ще не все програмне забезпечення для того, щоб бачити карти... ті, які я знайшов на компакт-диску з mpps у мене проблеми з їх установкою...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    вибачте richytech, питання, чи можу я, без образ... мій ? тільки втручання критик/конструктивна!!!

але все це ви хочете зробити серйозно для майбутньої роботи, або ви просто граєте трохи з вашого авто?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    12
    Дивне питання... але право... я бачу, що ви новачок, як я на форумі, але якщо мені поставити питання, як, це означає, що gi? від часу роботи на блоці управління, безумовно, pi? мене... Для мене це ? додаток до моєї роботи, навіть, чому? мені потрібно, щоб зрозуміти, може бути, краще, динаміку роботи ебу уприскування і, отже, краще зрозуміти роботу, що я роблю для компанії, де я працюю...

Я міг би також служити для задоволення деяких клієнтів, які у мене є, тому я б сказав, що його, як роботу...

PS: я не роблю точно також, якщо у форумі ? дуже легко зрозуміти, свистки для фляги

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •