-
Купив Mpps V12
Читав тут на форумі ваші обговорення, я купив вчора mpps v12... не передбачаю, щоб спробувати його.... безумовно, sar? тут, у stressarvi
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
будьте обережні, на що ecu його використання, в іншому випадку, хто ви stresser? Ти........
-
чому? що ви маєте на увазі?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
пошук по форуму і ви зрозумієте, скільки хлопців перегородили ecu запису..........
-
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
о, звичайно, не добре писати..... ви також побачите, як добре в boccare в запису. раджу не йти далі, ніж у деяких edc15
якщо просто не хочете ризикувати-то edc16 але ти далеко від ford, renault, mercedes, в іншому випадку, як каже l один пристрасті двигуни, ви stressarti викликати евакуатор, після того як ви прибили кілька екю.
-
але як тільки за ecu не ? pi? видобувні?... не ? можете riscriverci вище вихідний файл?...
обговорення тут, на форумі paralvano, що mpps має функцію збереження, я не пам'ятаю термін, скажімо, в сколково? відновлення... мені це підтвердив, або я неправильно з якоїсь іншої програми або обладнання...
-
Сьогодні я прочитав першу ебу
.... Audi A3 двигун BKC... але я ще не все програмне забезпечення для того, щоб бачити карти... ті, які я знайшов на компакт-диску з mpps у мене проблеми з їх установкою...
-
вибачте richytech, питання, чи можу я, без образ... мій ? тільки втручання критик/конструктивна!!!
але все це ви хочете зробити серйозно для майбутньої роботи, або ви просто граєте трохи з вашого авто?
-
Дивне питання... але право... я бачу, що ви новачок, як я на форумі, але якщо мені поставити питання, як, це означає, що gi? від часу роботи на блоці управління, безумовно, pi? мене... Для мене це ? додаток до моєї роботи, навіть, чому? мені потрібно, щоб зрозуміти, може бути, краще, динаміку роботи ебу уприскування і, отже, краще зрозуміти роботу, що я роблю для компанії, де я працюю...
Я міг би також служити для задоволення деяких клієнтів, які у мене є, тому я б сказав, що його, як роботу... 
PS: я не роблю точно також, якщо у форумі ? дуже легко зрозуміти, свистки для фляги
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму