Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116

роздавальна коробка bmw x3 sd 3.0

Привіт усім у мене проблема з bmw x3 3.0 sd з акпп, у вас на низьких обертах прискорення відчуває сліп прямо під відповідь те ж саме, що прилипає і відривається передачі я зробив пошук в інтернеті, і я бачив, що багато пишуть, що вони змінили шини ще роздавальної коробки, і ще багато інших двигун, що і на задній передач, але бути впевненим, що я можу перевірити, якщо і дільник або ланцюжка або електродвигуна і механізм. Я nn факт-небудь знає, мені зовнішній вигляд ваших відповідей

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Що ви розумієте під сліп... якщо взяти обертів без просування може бути обмін ж,ви пробували це зробити, діагноз ж частина мехатроніка повинне дати якісь підказки...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    спробуйте cambaire л масла в кпп !!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    якби двигун редуктор б індикатор горить 4x4.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Кілька разів я вирішив при зміні масла в роздавальної коробці... Не лякайтеся, коли ви показуєте на касі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    я спочатку міняти масла в кпп передачі більш очей не поклав першої нафти, які, трапляється, gurda специфікації для акпп потрібно обладнання, присвячена якби конвертер ви dtc
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    imagesHWZS302Q.jpgрозподільник bmw x3.rarНасправді згоден з колегами, щоб зробити перше, що потрібно міняти масло, електродвигун розташовується під коли є проблеми змушує включити також laspia у esp.
    І, як терек, відкрити і подивитися, якщо колесо ? зерно....якщо ви в мережі знаходитесь колесо змінено...у додатку знаходитесь буфера обміну, який я взяв у мережі, з ремонту роздавальної коробки з коробкою передач не автоматична

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Спасибі всім, я зробив діагностику на обмін і все-помилки не іра, я намагаюся змінити, насамперед нафти, ви знаєте, скажи мені, коли ми хочемо, і тип

НОВАЧОК L'avatar di giaxi
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Асколі-Пічено
    Et
    62
    Повідомлення
    53
    Курсі-у мережі з'? спеціальну процедуру для заміни масла на автоматичній передачі і використовує тільки спеціальним маслом

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Покладіть році обсяг резюме і я скажу вам, що всі мають право motul
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •