Привіт всім мене звуть Крістіан, я відчував себе цікаво, цей форум, "запропонував" від rego88, що привітання, я хотів би поділитися з вами досвідом в області двигунів, я сподіваюся, не порушувати правила. Вітаю всіх,....
Привіт всім мене звуть Крістіан, я відчував себе цікаво, цей форум, "запропонував" від rego88, що привітання, я хотів би поділитися з вами досвідом в області двигунів, я сподіваюся, не порушувати правила. Вітаю всіх,....
ласкаво просимо християниннавіть якщо ми добре знаємо, розповідає всім, де ви знаходитесь, et?, якщо ви робите це хобі, що ви робите; те, що у вас авто..... і розповідає про те, як йде ваша golf 4 tdi 130cv
![]()
p.s.: ви будете, безумовно, добре в questoforum повірте![]()
Вони Corridonia (MC.) я тут , через мануель, я грав у якійсь перепризначення ecu, чому? деякі механіки, відомих в районі та rego88 знає + мені обіцяли, резюме, go-go, а не помічали, що машини, підготовлені з резюме оголошені ходили менше, ніж ОРІ з тієї ж кавалерії сертифікована......
Всі ? почали з мого golf IV 130 Somari... (трактор блог), що деякі механіки хотіли його зіставлення і друг сказав мені, чому? nn "зроби сам"..... і cos? все почалося...
Мій гольф з 245.000 км підрахунку (підозрюваних 300 000 км приблизно), що я можу вам сказати... я чекаю посиленого зчеплення, що моя ? прибула на фрукти. Я перепризначений, і повинна бути десь близько 37кг/м і 165/170cv приблизно..
Єдине, що v? ? не вібрує, не курить і бортовий комп'ютер ? майже точного розрахунку витрати.....
привіт, ласкаво просимо християнин
benarrivato.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ласкаво просимо Християнин.
ласкаво просимо християнин.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Ласкаво просимо......
ласкаво просимо також з мого боку, що я новачок![]()