Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55

погляд карту alfa 147 1.9 8v 120cv

привіт всім, я хотів ваша думка на цю карту, що змусило мене тренер в моїй області, я заявляю, що машина підключає комплект прямого всмоктування "BMC-carbon dinamic air box", турбіна збільшеною і посиленою надаються фітнес-тренер (на жаль, не s? вказати модель, чому? номери були стерті, s? тільки що ? є гаррет з фланцем глушника трикутної) і розвантаження ****** окрім терміналу, нижче додаю файл орі і map
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    від стенду з цією картою не вдалося подолати 175 Резюме, ви можете? поліпшити або ? межа для цієї машини?
    заздалегідь спасибі

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я хотів дати тобі особиста думка на ваш мод,я скачав, але він пройшов, що ми повинні зробити?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    вибачте, provvedo відразу
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    вибачте, мені ніхто не може? висловити свою думку?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    мммм карти pedalele повинні бути однаковими як кроком клапан egr не має ніякого сенсу, він toccatto кілька ласощі з драйверів управління турбо мені не подобається абсолютно-так і rail і було зроблено з якоїсь логіки, це мені подобається, треба було б зробити за деякими виправлення, як йде машина?
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    у виправдання в орі, які вас в курсі, чи є щось, що не в порядку

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    машина в цілому не погано, але я відчуваю порожнечу від 3200 до 3700, що стосується egr у мене вже вирішена, і я, і мені вдалося цю сторінку з carsoftware та ладно, в пі? якщо я повинен бути чесним не так, як хотілося б
    (я зробив з тестів з іншими картами, зроблені мною (але не навантаження навіть на форумі, інакше в кінцевому підсумку все в розділі анекдоти), виходячи від його заснування, і мені вдалося усунути цей пробіл і зробити її тягнути, ї?,але я все ще є проблеми на прес-rail і при accelero інсульту від 3000 оборотів машини вимикається і видає код несправності, і те ж саме з прес-turbo, прибуття в 190Kmh, і я від різання пари для прес-turbo занадто високою, але завдяки форуму st? покращуючи крок за кроком)
    щодо ласощі з драйвер що ви можете сказати мені? я зауважте, навіть я, але не знаю, що таке ne, що це таке, я забив всі адреси, а якщо хтось не може? пояснити, буде відмінна річ:
    від 1E319C в 1E31A8
    1E3268 1E3274
    1E0F26 1E0F2C
    000000 000010
    1CBD8E 1CBD98
    1FDFDO 1FE000

спасибі всім

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    cio? , що c'? щось не в порядку в орі?

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    не riconusciuto з титану, тому cks, не ? ori у мене зроблені багато так, що ці машини і йдуть по-справжньому сильним, то сьогодні ввечері в спокої ви або якоїсь прямої золота здоровим на роботі

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •