Результати 1-7 з 7

Обговорення: замінити edc16 c 39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163

замінити edc16 c 39

здрастуйте, я хотіла б отримати роз'яснення щодо блок керування edc 16, встановлений на daily 35c13 2.8 jtd, на жаль, екю та пошкодженої eriparata пу' раз avvrebbe вирішив замінити я знайшов ecu за допомогою того ж коду iveco і код бош, але я не знаю, якщо це те само, як і hw і sw, але і " daily 35 c 10 e4 16v.
    ви думаєте, що я можу замінити або вам потрібно зробити, bdm ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Здравствуйте , якщо має той же номер Bosch і Iveco hw ? безумовно, зміниться? sw , але якщо ви в BDM andr? безумовно, добре !

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав ecutano Visualizza Messaggio
    Здравствуйте , якщо має той же номер Bosch і Iveco hw ? безумовно, зміниться? sw , але якщо ви в BDM andr? безумовно, добре !
    а якщо номер 028....... ? одно їх кроків bakup від ecu до іншої, і вона прикріплена
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Забув , блок управління, який збирає Daily 35c13 2.8 jtd ? є Bosch edc16c8 , немає, як назва EDC 16c39 , що збирають двигуни-й? розвивалися на автомобіль-й? останні , однак, зробити повне Резервне копіювання ебу старий і напиши на нову, що йдеш, щоб встановити, чому? швидше за все, автомобіль має іммобілайзер,
    З повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    ви можете спокійно покласти чисел, фішки різні, важливо, що bosch номер або блоку управління, а так само і ви можете вставити файл чіп або спалаху, навіть від бд, а для резервного копіювання номер ебу пу? відрізнятися, але тільки останні 3 цифри краще, якщо верхні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mecdoc
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    а якщо номер 028....... ? одно їх кроків bakup від ecu до іншої, і вона прикріплена
    а все навантаження bk з bdm і гра ? зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    спасибі, хлопці, я dubioso перед acqiustare блок управління між вищим " я " блоки управління я ще не відкривається тому, що робота в майстерні мого друга, проте, сьогодні я і вас маяк знати

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •