Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 42
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188

Alfa spider проблеми після replace fap

Привіт усім у мене проблема з A. r Spider 2010 я замінив фільтр fap, чому? зламав фізично, так як автомобіль повинен бути проданий, а після заміни Fap присутній звітності на боді комп'ютері, засмічення фільтра, незважаючи на це, новий і чистий. Я побіг заміна fap в ебу, але проблема не зникла, що я можу спробувати зробити. Не ? зареєстрований помилок немає в ебу.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    з info на машини,у вас адекватне діагноз заміна fap? датчики все в порядку?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    тоді машини ? ? є alfa spider 2.4 jtdm 2010 року в діагноз я побіг заміна фільтру сажі так, щоб відновити всі параметри fap. Параметри км від останньої регенерації і ін були скинуті, але, чим засмічення ? залишився на 126%. Тепер я навіть спробував запустити регенерацію fap-за того, що я не думаю, служницю, так як в реальності? фільтр ? повністю чистий.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    якщо ви виконали скидання всіх параметрах щось не в порядку,може також залежати від якоїсь зонд.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Tom79
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    за допомогою програмного забезпечення ви видалили л помилку ? і процедура заміни fap сподіваюся, ви коли-зроблена з ***********..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    sw, з яким я виконав скидання fap ? sw, які дають діяльності з використанням інтерфейсу wow snooper. ? процедура ? відхилена.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    зонди були правильно вставити і ніколи не були відключені від електричної частини, але тільки розібрати старий фап і грошових переводів на нові. Я заявляю, що, перш ніж з fap зламав фізично не мав звітності fap на боді, але тільки помилка в ебу "межа ефективності пиловий фільтр, низький"

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    пропоную ***********, за допомогою цього програмного забезпечення і ELM327, ви можете зробити все на машинах групи FIAT,ALFA, LANCIA, використовую трохи ? йде по-крупному, також ви можете побачити КМ реальні машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    ах я зрозумів, цікаво, будете бачити? щоб це зробити, то.
    Дивно, бо зазвичай я завжди роблю це все з цим sw, що я. ? перший раз, коли я перебуваю в необхідності заміни сажового фільтра і необхідності виправити проблеми електронних увійшли в новий фап

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    На *********** ce функція заміни dell fap, і я можу гарантувати, що це працює.. я пробував цю функцію осіб

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •