Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 56

Обговорення: корекція cechksum з mpps

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372

корекція cechksum з mpps

привіт, я бачив, що для деяких автомобілів в mpps каже, що виправити cks, перш ніж писати, програма ж від сколково? же це зробити, а хто-небудь знає, як це зробити? інша річ, якщо змінюється файл з titanium, і я драйвер, поправляє йому безпосередньо?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тоді в teria, коли mpps каже, що він автоматично обчислює sw обробки не робить, а коли mpps говорить вам, що не робить це автоматично робить sw, але тільки з драйверами точно,у разі титану при завантаженні файлу, а потім ви завантажте драйвер, сумісні одного файлу в головному вікні в правому нижньому кутку ви знайдете напис checksum, а потім в riquadrino номер, що сім'я файлу, якщо існує число ck lo обчислює його, якщо перебуваєте точок немає, отже, ви повинні переконатися в тому, що робить програміст в запису.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Nn я на кпп ? навпаки?але те, що gi? я написав як я зробив?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав andreap Visualizza Messaggio
    Nn я на кпп ? навпаки?але те, що gi? я написав як я зробив?
    вибачте, що " в іншому випадку,якщо mpps говорить, що він робить, добре, якщо mpps каже, що не робить того, хто його робить? sw ок?
    якщо внизу в правому нижньому кутку виходить номер родини означає, що розраховує ck них, якщо вони виходять з точок, не розраховує, звичайно, з драйвера ясно?
    я не знаю, якщо я twilled погано, або потрібно уважно перечитати моє попереднє повідомлення.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    всі кпп....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    для розрахунку cks з mpps, коли не робить це автоматично, ви повинні зробити це таким чином:
    натисніть значок cks і відкрити файл .мод для завантаження, через кілька секунд знову відкривається діалогове вікно, в якому вам каже, щоб вказати, де знаходиться файл .ori, виберіть файл .орі і cks розраховується з програми, після чого ви зможете записати у файл .mod
    Я сподіваюся, що написав, так включаючи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    прозорий

НОВАЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    65
    дякую
    info корисно, навіть для мене
    я не розумію? чому? ви запитаєте, чим відкрити файл .орі для розрахунку cks .mod

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    Тому що передбачається, що файл кричи, що ти читав з MPPS і робить їх порівняння, а потім зробити відповідні виправлення, як ви помітили, коли ви читання з mpps також говорить вам, cks

НОВАЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    65
    пробач, Джерард, але, можливо, я щось

ви хочете завантажити файл .мод з mpps
    і цей файл вам потрібно cks

які довірили файл .орі з якої ви партії (скачавши його друг ecu) і його corrispndente cks ?

зауважте, що я вас питаю, звичайно, не для того, щоб переконати вас в чомусь, але чому? в кількох я буду писати вперше на ecu через mpps, і я повинен обов'язково зрозуміти трохи більше?
    дякую

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •