привіт... я хотів би " inf..... дуже часто я чую про те, switch off, що це ...
привіт... я хотів би " inf..... дуже часто я чую про те, switch off, що це ...
Switch off я думаю, що повинно дозволити змінити налаштування ecu, чому? це ? призначена для таких змін, у багатьох ecu є pi? конфігурації та пу? перейти від однієї до іншої, змінюючи один або більше? визначні пам'ятки на карті або в e2prom, сподіваюся, я сказав правильно, інакше хто-то пі? спеціаліст, поправте мене.
спасибі, chicco, яким чином ви можете змінити налаштування ,semprer через sw ,або ви робите це вручну.
я зацікавився, читаючи пост, говорив, що defap ? було зроблено з допомогою switch off....тому мені було цікаво, яким чином ви можете розпізнати точний момент втрутитися......
У мене немає великого досвіду, але я часто чую, що використовують цю процедуру для видалення fap або egr, може бути, аналізуючи деякі defap ви можете краще зрозуміти, на деяких ecu, ймовірно, діє на багатьох районах, switch off має значення тільки чи трохи більше?.
мені було цікаво, як ви' з допомогою програмного забезпечення або вручну, я бачу, що дурна...особливо, якщо ми говоримо цінність, ви повинні втрутитися з допомогою таблиці.....я думаю,....чекаємо, що хтось дайте підтвердження.
Точне f? за допомогою програмного забезпечення "*******" те, що обробляє файли для Де-Fap!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
ви пу? зробити з допомогою sw тип *******h, або damos і winols і так багато спроб...
знайшовши вимикач на ecu ? легко виявити навіть на інших з тієї ж родини, навіть якщо змінюються номери hw і sw
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
підтверджую,сьогодні зробив bmw edc17 177cv fap off switch off.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
з цього ke я знаю, я все edc17 мають розрядних комутаторів,вам потрібно тільки знати, де він знаходиться. Для edc 16 мова ? крім того, вони й інших немає