Спочатку Написав
msport (exil77grande)
загальновідомо, що якщо зіставленні автомобілів, оснащених dpf ви повинні прийняти невеликі заходи обережності і не виходити за межі певного порогу потужності, тому що, звичайно, ще й дизель буде більш dpf намагається брудняться і, відповідно, відновлювати поки не робить, ще й забиваються,в цілому, навіть якщо ви робите хорошу карту на замовлення саме для dpf проблеми не виникають, але, звичайно, якщо dpf потрібно зробити ще 80 000 км, безумовно, близько 65000 км помирає є дані, взяті навмання, але + або - і це так і це факт, і ніхто мені не може сказати інакше, тому що цих професорів по мережі мені відомі багато, але в підсумку крім слів не залишається іншого,однак я хочу підкреслити, що власник машини або власники машин, загалом, ви повинні покласти в голову, що автомобіль навіть з картою 15cv і все-таки автомобіль для мене придумав, що потім як м'який або жорсткий і т. д. різниця є, але це все-таки автомобіль оброблений, отже, не може претендувати на автомобіль, ще й штовхнув, але, можливо, триває довше оригіналу,я зробив машини, які мають мелений тисяч км без яких-небудь звинувачувати проблеми, нічого, але це тільки тому, що я вважаю себе людиною, правильним, і я просто все до того, що для мене поріг право залишитися в надійності у багатьох підготовчих призначено ви робите призначення цін дозує ще я не можу автомобілі, які йдуть сильні, і після 3-4000km починають поступатися турбін,зчеплення і маховики у випадках більш м'які, щоб потім не говорити, поршні і т. д. у випадках самих екстремальних ну так і я здатний робити йти сильні машини.