Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 56
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    10

Lightbulb Mpps читання golf 2.0 tdi 140 л. с.

Привіт, я недавно купив mpps v. 12 вчора в перший раз хотів спробувати, як вона працює, і мені ? довелося зробити golf 2.0 tdi 140. Резюме підключити обладнання-читаю і id автомобіля, то я йду читання файлу орі, і я відразу ж помилка і запрошує мене відправити журнал на виробника, хтось із вас була така ж проблема? Я заявляю, що з коня я тихо, але я хотів би знати, як не йде для читання? пропуски запалювання в першому пострілі ? Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    33
    Спробуйте на інший автомобіль, якщо він не працює і поганим, і наткнувся на інші.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав speed Visualizza Messaggio
    Спробуйте на інший автомобіль, якщо він не працює і поганим, і наткнувся на інші.
    я б сказав, не йти відразу на не працює,то який розмір буде в файлу ліжко з півня?
    що протокол точно ви вибрали на mpps?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    msport праві, а спробуйте з іншої машини, так? ти 100% впевнений у його роботи, то на групи vag ? важливо, протокол може бути від 1 мб або 2 мб, залежить від типу ecu.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    10
    після цього вибрані протоколи, в mpps (2.0 tdi, bosch, edc16u1 k-line) і (2.0 tdi, bosch, edc16u31 k-line/can) з обох знав ідентифікатор ебу, але не йшли на читання і дало мені завжди є, що помилка журналу. що стосується півня, я не використовував його я відклав його клієнт до вечора суботи. але я чудово знаю, що з чим я можу це зробити спокійно.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ct46 Visualizza Messaggio
    після цього вибрані протоколи, в mpps (2.0 tdi, bosch, edc16u1 k-line) і (2.0 tdi, bosch, edc16u31 k-line/can) з обох знав ідентифікатор ебу, але не йшли на читання і дало мені завжди є, що помилка журналу. що стосується півня, я не використовував його я відклав його клієнт до вечора суботи. але я чудово знаю, що з чим я можу це зробити спокійно.

потім файл не прочитали ще?
    при необхідності, дайте нам знати розмір, коли його читати.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    10
    Ок, я дам вам знати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    10
    З mpps або зробили всі випробування, нічого, що я спробували також видалити всі і re встановлюйте нічого, навіть з galletto 1250 (я заявляю, що я і зробив, тихо golf plus 5 1.9 tdi 115 л. с.) мені не йде читання каже мені підключити пін-k-line. Є зло, чому? я був переконаний, що в пір'ї, я б вирішив проблему, і замість.... Існує інтерфейс, який з пі? стабільні або я повинен її сила в bdm? Дякую

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ct46 Visualizza Messaggio
    З mpps або зробили всі випробування, нічого, що я спробували також видалити всі і re встановлюйте нічого, навіть з galletto 1250 (я заявляю, що я і зробив, тихо golf plus 5 1.9 tdi 115 л. с.) мені не йде читання каже мені підключити пін-k-line. Є зло, чому? я був переконаний, що в пір'ї, я б вирішив проблему, і замість.... Існує інтерфейс, який з пі? стабільні або я повинен її сила в bdm? Дякую
    я сумніваюся, що це був golf plus 115cv tdi, може бути, ви хотіли написати, 105л.з., для інших-один з кращих клонів момент півень v2, що перебуваєте також у нашому інтернет-магазині,проте, будучи у вашому районі, якщо вам потрібна підтримка, ти можеш звернутися в лічку, і ми згодні.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    10
    Ок msport-спасибі вам contatter? у pi? скоро cos? ми вирішуємо разом, тому що ми знаходимося в тому ж районі .вибачте за помилки golf plus і 105 кінських сил.

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •