Результати 1-9 з 9

Обговорення: блок управління IAW59f.m7

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    50

блок управління IAW59f.m7

Всім привіт, хлопці, приймаю поради, як це виправити благословив ебу підлягає від проклятого проблема, коли назад повернути двигун 3-циліндровий. Хтось з вас є вже? здійснюється ця операція?
    Заздалегідь спасибі
    Даніеле.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Я повинен мати і фотографії, м3, ремонт зроблений, за? я не знаю, якщо за правилами я маю право, навіть у перший раз, коли я відкрив я пошкоджений, в поспіху, чому? я не пробурених добре заклепками.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    ви можете? ремонт, відновлення "слід", але не ? сказав, що відхилено

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    50
    щоб дізнатися трек пошкоджений, як dev вчинити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    насправді, якщо взяти в руїнах і краще!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    прислухайтеся до поради автоспорту в даний час ці ecu знайдете їх мало

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    відкрийте зробіть na фотографії та пошти. якщо трек, здорового і ремонт повинні виконуватись іншого боку. якщо у вас manualita краще залишити його в спокої.
    кращий шлях, що (як ви сказали) приймати в руїнах і scodificarla

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    На жаль, також відремонтовані тривають мало, навіть іноді дають проблеми, навіть ті, відновлене,краще вибрати для злому довіри

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    27
    ті, ECU мають аномалії пілотів котушок, ланцюг ? нижче розміру, ніж для поглинання вимагається від запалювання ? часто пропускає доріжки друкованої плати, що кільце pi? слабкі... в інший раз, особливо якщо це стосується обладнання, змінено серії, (з мосту посилений) в цьому випадку часто транзистор потужності. це Mosfet з каналом N... в будь-якому випадку, ви можете? перевірте цілісність? мультиметр після зняття ЕБУ. тим часом, рада-й? банально, що я можу тобі дати ? перевірити continuit? між кодом і GND (центральний провід mosfet). якщо ізольований повернути трек, ? що спалили.. щоб повторити, треба мати паяльник з урахуванням temperatua контролем, працює з температурою не вище 300?, я рекомендую, треба мати руки, дуже твердою і rapidit? у виконання! якщо перегрівається deteriori і згорите трек непоправно, то він стосується тебе кинути ебу. я давно, я навіть заміни модулів поклавши mosfet з корпусом То220 зовні, операції, для іншої підстави для розірвання договору, так як струм source-drain ? краще розсіюється, транзисторний плюс :-)

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •