Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 70

Обговорення: Думка карту Ducato

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283

Думка карту Ducato

Сьогодні я вирішив перейти від теорії до практики, і оскільки давно один просить мене mappargli ван, я вирішив йому подарунок на Різдво!
    Cos? сьогодні ввечері я впав (але тільки тимчасово) мій улюблений EDC15, і я зважився EDC16! Не радий, просто додати більше складності,?, я вирішив avventurarmi з WinOls.
    Я заявляю, що вони були для мене два novosti?, потім avr? факт, безумовно, якийсь bischerata...

Я додаю карту, оригінальний і змінений:

Будучи без Damos або іншої допомоги, зараз я обмежений в Драйвер Wish, обмежувач крутного моменту і карту turbo.

Один хотів би sopratturo зменшити витрату палива, але добре знаючи, я знаю, що хотів би піти і сильний, так що я намагався змінити...
    Я хотів би знати, як вам здається, як це зробив, де я помилився або перебільшив, і що ж я забув...
    Спасибі в'їзду, хто выст? брати участь в обговоренні і sopratturo, хто выст? допомогти мені...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-12-2012 в 08:47

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    нічого ми не повністю карти драйвер wish зроблені погано, всі різні між собою за кроком, навіть негативні і т. д. і т. п., тиск турбо, як збільшення може піти, хоча теж причини вибору, але навіть я бачу їх кроком негативних, а потім з розгляду,обмежувач крутного моменту може йти, але ти почав рано.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    нічого ми не повністю карти драйвер wish зроблені погано, всі різні між собою за кроком, навіть негативні і т. д. і т. п....
    Привіт msport, дякую за відповідь!
    Якщо ви йдете, я хотів би спробувати дізнатися про це більше?...
    Що стосується карти, DW, я знайти 3 різні: у першій повторюється 4 рази, другий-3 рази, і на третій, унікальний, всього 8 карт педалі. Я старався, тому дотримуватися їх (уявляючи, що вони використовуються в різних умовах), з урахуванням трьох різних, виступаючи потім індивідуально і цілеспрямовано на кожному і роблять, а потім копіювати вставити змін кожного з 3 на відповідні пари рівні.
    Я дав, а потім з кроком в пропорції є? я думав, що це була їхня функція в карту 1 і 3 (і крутний момент, клей на карти повторюються однакові в оригіналі), і я залишив без змін другий (і його пари рівних) чому? я думав, що я не потребував в тому, щоб, як ? зроблено, здається, не карта, яка може бути utilzzata в стандартних умовах....
    Датувати вам здається, що мої міркування функцій, або вони повністю поза дороги?

Що стосується кроком, залишаючись на картах пив, я з WinOls я бачу їх усіх, позитивне значення: від декількох десятих часток до десятків точок на максимальне значення. Не показує мені які-небудь точки, значення яких менше оригіналу...
    Крім того, в якому сенсі ви говорите, що немає: вони занадто високі? Я про це менше?

...тиск турбо, як збільшення може піти, хоча теж причини вибору, але навіть я бачу їх кроком негативні, отже, з розгляду...
    Що стосується карти, turbo, чому? ви говорите бути теж причини вибору? Я змінив у районі занадто мала?
    Навіть у цьому випадку, як і DW, я знайшов 3 карти повторюються, і я стояв з використанням тих же міркувань, що використовується для карти педаль.
    Навіть у цьому випадку, WinOls я тільки позитивним кроком (крім пари покарані, що я правильний, чому? значно disomogenei від оточуючих).

...обмежувач крутного моменту може йти, але ти почав рано
    Тому було б suffuciente, починаючи з оборотів вище?

Спасибі 1000 msport і вибач за infinit? запитання, які я вам тільки що зробили...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Я намагався виправити карти педаль і обмежувачі крутного моменту на основі, як я зрозумів, читаючи повідомлення msport: тому я хотів би запитати, якщо я рушив у правильному напрямку: добре cos? або ? краще, якщо ти просто все повністю?
    Дякую за допомогу
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-12-2012 в 20:53

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    не я залишив тебе тільки, що тепер я не можу вам допомогти,не тільки я 5 хвилин до написання завтра на макс-даю 2 прямі, досить прості,що тачка winols? тому що ти пішов відразу на складний?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Спасибі 1000 msport! Я не хочу створити занадто багато проблем: зовнішній вигляд, коли у вас буде час...
    Маючи намір відправитися в будь-якому випадку з нуля, я пішов відразу на важко...
    А якщо серйозно: я спробував з допомогою Titanium 1.49, але не для мене було ясно тільки ті карти, які я пропонував з драйверами, то я намагався з WinOls для того, щоб бачити реальні значення, і для того, щоб краще зрозуміти, що (теоретично) я роблю і де я втрутилася.
    Результат ? я знайшов мільярд карти, і серед них я виділив хороша група, карти, педалі, багато обмежувачі крутного моменту і якийсь план на turbo...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Bart, але це герцогство ? 2.2 не 1.9 ...
    А почати змінювати, не перестаратися.. пошук міркувати і подумайте, що ви робите.. дотримуйтесь порад msport..
    або ви самі повинні розуміти, як введіть насправді, і після того, як ви рухаєтеся, відповідно, але ? трохи більш складним, якщо ви не знаєте, як рухатися..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    Bart, але це герцогство ? 2.2 не 1.9...
    ОПС! Я приношу свої вибачення: ви праві Chris156, ? в реальності? у 2300cc! Не знаю, як я, можливо, неправильно писати, chiss? що я думала! Може бути, втома-за пізнього години...
    Прошу вибачення за помилки і спасибі Chris156 для звітності!

Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    А почати змінювати, не перестаратися.. пошук міркувати і подумайте, що ви робите.. дотримуйтесь порад msport..
    або ви самі повинні розуміти, як введіть насправді, і після того, як ви рухаєтеся, відповідно, але ? трохи більш складним, якщо ви не знаєте, як рухатися..
    Насправді ? мій перший раз, тому, ймовірно, хочете зробити, пов'язане з недосвідченістю, я грав злий жарт...
    Насправді, моя проблема в початковій ? просто, розумію, як дизель може дати...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тоді барт,не вони тут роблять уроки, методи, типу мг мбар і т. д. і т. п. це було б занадто складно пояснити, так і так даю 2 прямі елементарних, які не дадуть вам неприємностей, і вони будуть в будь-якому разі їх наслідки,першим даю тобі пораду бачив, що winols, я вважаю одними з найкращих sw зміни, але також і більш складний в управлінні, я пропоную зробити мод з titanium і в залежності від карти, що ви від нього і табличний, що показує, як rpm та load, отже, оборотів і навантаження, а ви носите на карті, яка називається тиском parzializzato, змінюючи + або - від 1500 оборотів і 50% навантаження, починаючи з 8% у прогресії, піднятися до 12%,потім він переходить до карт, збагачення, прискорення і зробіть те ж саме, але будьте обережні, тому що якщо ви робите мод на головну карту і аварійно-збільшення і говорить вам копії карти суміжних ти вибір не копіювати карти і однодумців ви робите, щоб так само, і по мірі врятувати йому одному, якщо немає дуже provabilmente також ви знайдете карти абсолютно неправильно,потім пройдіть обмежувач крутного моменту, починаючи від тих же обертів, як і в інших картах, і від 15% завжди, як правило,потім ви можете дати близько 100-120 балів на картку тиску turbo відповідно до rpm та load, і, нарешті, якщо ви хочете, ви можете дати 3-4% тиску в рампі і, зрозуміло, його обмежувач,з допомогою цих змін можна отримати вже дещо симпатичної максимальної надійності, а також якщо ви хочете піти більш збільшується не дуже, трохи, і ви встановите ви.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    У кілька рядків, ви дали багато cosigli для всіх супер!

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •