Привіт манро, вибач, якщо я був неправильно зрозумілий: я зовсім не образливий, тому я не образив! Крім того, я добре розумів, що ваші "критику" були зроблені конструктивно покращити розмову!

Насправді, з ваших повідомлень я зрозумів, що мені вистачить здібностей, найбільше у вивченні, тому ми спробували ще раз і подивимося, якщо на цей раз sar? pi? пощастило...
Я виділив два поверхи, які я думаю, можуть бути плани DW вами зустрітися.
DW - Драйвера wish.zip
(Чекаю підтвердження)
По-перше: що вони собою представляють насправді два поверхи, що я призначений DW1 і DW2? Яка різниця, c'? між двома?
Далі йде реальний аналіз:
- Def: вже? дата і cio? визначає кількість? дизельного палива, яке треба вприснути в камеру згоряння в залежності від частоти обертання двигуна і заявкою зроблено від тих, хто управляє з допомогою педалі акселератора.
- Осі X і Y: обертів двигуна і відсоток "відкриття" педалі акселератора. (я сподіваюся, що вони правильно вказані в таблиці)
- По осі Z: cos'?? (PS: помилково його значення були помножені x 0,01, в реальності? обидва поверхи мають максимальний одного до 6500, а інший-на 7000)
Я сподіваюся, що не зробили занадто багато помилок на цей раз, навіть якщо зовнішній вигляд виправлення...