Привіт всім
я підписався сьогодні на вашому форумі, не будучи Espertoneя знаю, що зараз мені повинні терпіти тільки з проханнями про допомогу
мій внесок в зв'язку з sar? мінімум !!!! але ви так починається?
PS: всіх з різдвом
Давид
Привіт всім
я підписався сьогодні на вашому форумі, не будучи Espertoneя знаю, що зараз мені повинні терпіти тільки з проханнями про допомогу
мій внесок в зв'язку з sar? мінімум !!!! але ви так починається?
PS: всіх з різдвом
Давид
ласкаво просимо,давид,чи можете ви розповісти нам вашу et?,місце і професія?..спасибі.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Років 41, продам мотоцикл і запчастини онлайн, дійсно, я продавав чому? я піддався на сайті конкуренціїзараз я займаюся реалізацією інтернет-сайтів та управління про те, що я здався і інші підрядники, член майстерню, Автомобілі, мотоцикли і квадроцикли, в якій я працюю мотоцикли і квадроцикли, і "я роблю деякі роботи електрика в часі ******" любитель електроніки, як правило, я люблю ремонт від комп'ютера до телевізора, поки на праска, я на деяких сайтах оголошень, я роблю одяг, зокрема джинси, і якщо все піде добре, з січня також жіночі сумки, просто скажу, що я вже? повний робочий день
привіт і benarrivato.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
привіт Давид..benarrivato між нами...як я бачу, ви один, що не s? бути з руки так????
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Ласкаво просимо....
привіт і ласкаво просимо