Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 39

Обговорення: mpps

Перегляду "Гібрид"

succdfrutt
    Guest

mpps

привіт, хлопці.. я новий користувач, і я хотів би увійти навіть я в своєму світі.. я практично купив кабель mpps клон в інтернеті... але я думаю, що моя помилка більше, так як після підключення кабелю та встановлення програми я практично дуже мало автомобілів, що ви можете керувати..
    ? проблема тб клон програмного забезпечення, не ? до цього часу? крім того, mpps купив не було, як у фото з консервній банці, сіркою, але простий кабель... цікаво, я був обманутий? для того, щоб зрозуміти, якщо кабель працює, через інші програми, я можу зробити діагностику і magare спробувати скинути помилки? або для діагностики мені потрібні інші кабелі? спасибі...
    і вибачте за багато питань, але я дійсно повний безлад у голові.
    Спасибі всім....
    marco.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Коли один ? недосвідчений повинен, насамперед, задавати питання і потім робити покупки. У mpps ? хороший інструмент, навіть якщо вона служить тільки для завантаження і скачування файлів з блоків управління автомобіля, звичайно, щоб ставити діагноз, для цього він приймає інше обладнання. Може бути, ви affidavi на службу першим і, принаймні, ти будь-яку допомогу, якої ви потребуєте,

Крім того, навіть якщо ? тільки один кабель робить ту ж роботу, що і з'явиться, просто, що не один з тих клонів марно. Автомобілі я не мало повірте,. потім, якщо перейти розділити марки і моделі, як від soft ви побачите, що ви будете мати широкий спектр, більше того, не ? сказав, що автомобілі, які у вас в списку не можеш це зробити, можливо ? сумісність з іншими авто того ж виробника.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mecdoc
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    250
    як мало?
    відправляє один екран список автомобілів, які вам

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    я вважаю, що це один з інтерфейсів з великою кількістю автомобілів в список...

succdfrutt
    Guest
    не знаю, як зробити, щоб переглянути весь список автомобілів, але так, мені здається, обмежений... і я помітив, що версія програмного забезпечення ? на 5.0.1
    я намагався завантажити mpps v12, але він просить № hawdware і т.д. і т.п.... і я подумав, замінити папки установки версії v.5.0, щоб мати базу даних оновлюються... я не прав?

посилаючись на те, що мене consiglato black... я документально погано довіряючи, ніж чутки.. але, що кабель мені для того, щоб зробити діагностику і, можливо, скинути коди? бачив, що у мене є друг, який має майстерню я можу використовувати ВОЛХВ dell' ECM? знаєте? він говорив мені, що потрібно, щоб зробити смарт, але я думаю, що все залежить від програмного забезпечення, а не за шнур...., я не думаю, що для кожного автомобіля BMW, audi.. і т.д. і т.п. чи повинен я мати інший кабель.....
    Ще раз спасибі...

Cattura.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    але ви можете купити autocom, або таким чином, всього за кілька євро в elm.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    у mpps не діагноз,по-моєму ваша помилка полягає, що ви купили у версії 5 і aim? ви не можете оновити до 12 версії, за винятком, якщо не зраджує інтерфейс,у цей момент ви можете ще раз riistallare прикладене програмне забезпечення і дивіться, якщо ви все ще працює, у іншому випадку ви ? заблокований.

succdfrutt
    Guest
    так що не ? тільки програмне забезпечення ? до теперішнього часу від 5.0 до 12.0 ? я також помітив, що програмне забезпечення, встановлене через міні сд називається Multi Protocol Programming System замість 12 версії я читаю саме MPPS значок ель-значки різні... може бути придбаної версії ? версія tarocca? додаю зображення... 2 іконки
    Cattura2.JPG

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Між версією 5 і 12 змінюється все, в тому числі апаратного та програмного забезпечення. Та, як кажуть, відмінності між двома версіями, привіт небагатьох автомобілів, + останні, є мінімальними. У мене V5 і мені він добре працює? звичайно, ви повинні використовувати програмне забезпечення підходить для 5 -, в цьому випадку, який відповідає першій значок, який ви відправили.

Disinstallalo повністю з комп'ютера і видалити папку установки, а потім перезавантажити програмне забезпечення і повинні піти, принаймні, що не ти застряг, намагаючись використовувати програмне забезпечення, не його.

Для діагностики можна спробувати autocom, у продаж в онлайн-магазині форуму.

succdfrutt
    Guest
    black.. якщо я намагаюся запустити прогу. v 12 не йде' запитує мене, n. серії тв.. та ін... але в ****llo обладнання як сказав giarras..., змінивши те, що ви можете зробити?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •