привіт у мене крім fap/рециркуляції з ecusafe на цій машині я хотів би vosrto погляд...додаю файл ori +mod.........спасибі.
привіт у мене крім fap/рециркуляції з ecusafe на цій машині я хотів би vosrto погляд...додаю файл ori +mod.........спасибі.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 16-12-2012 13:00
але чому? не пишіть ніколи дані ecu, літраж hw і sw...
я не скачав, але кажу тобі вже? що якщо ? 1.3 mjet ecusafe не працює
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я думав, що inserndo файл орі не потрібно було.... Marelli Multijet
MJD6F3HW04P
Num SW: 3645J196
Dis FIAT: 51854485
Cod ГОМО: 6F3.J132
робіть це колись зробив минулого тижня і все ще йде добре!!!
Підтверджую..! раз вона працює добре для цієї машини
переходжу в розділ для початківців і деньок волхвів написано і переписано 100 раз, ви повинні назвати файл так, як повинно і писати на info машини типу на початку я думав, ви говорите, 1.6 mjet замість цього ми говоримо 1.3 mjet,хлопці, якщо я почну видаляти пости, тому що вони не зроблені з дуже маленькі хитрощі, які я прошу вас, дозвольте пройти хочу, я кажу, до цього не кажіть мені, бо він зник пост,в будь-якому випадку ви впевнені, що коли-то він працює добре на ці машини?
я не ніколи не пробував, але, щоб сказати, якщо він працює добре, принаймні, потрібно зробити 1000km.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я зробив y 1.3 mjet 75cv і 500 75cv разів.... обидва що стосується двигунів були хороші, y ? на більш 1000km.... 500 l' я зробив це минулого тижня.... в обидва, але " я не шпигун, картини ручної роботи!!
? правильно те, що ви говорите..... наступного разу сяду' все про можливі так....... міф 1.3 mjtd 90 к. с....SW: 3645J196/hw51854485 я беру трохи інформації, щоб виключити fap, якщо можна було з допомогою якоїсь програми...
Якщо ви сказали спробувати, раз правила і повідомляє тут, якщо працює, особисто я, не я ніколи не пробував на цій машині
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Час nn працює, треба зробити вимикач на руки!