Результати 1-7 з 7

Обговорення: Bmw 320 150cv EDC16C1 або інший

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215

Bmw 320 150cv EDC16C1 або інший

Привіт всім, я хотів би відкрити питання p? дивно, принаймні х мені.
    Сьогодні мені ? capiata для рук bmw 150cv 2005 року, то, як ви мене вчили, я зробив відразу ж ecu id, маючи цей результат hw 0281011122 sw 1037361881, як протоколи mpps12 мені edc16c31 (цього я зробив ecu id винятком пі? довіри), edc16c35 і dde3.0, тоді я подумав, "ок, це я не можу це зробити, так як автомобіль монтує насправді блок управління edc16c1", тоді я ? були сумніви, навіть на моїй 159, який монтує edc16c39 я читаю і пишу з протоколу edc16c9, і я сказав "ви хочете, щоб побачити, що вони знову стикаються помилка запису протоколу"?
    Тоді в цей момент я скачав орі з форуму і басейн з ecm titanium (s? що це не має нічого спільного з mpps) я не може знайти драйвер автоматично, і я шукаю вручну (я не знаю, якщо ? нормально), я відкриваю info ? тут ще сумніви, я, виходить, "Bosch EDC16.A0"...
    Коротше кажучи mpps має три протоколи, можливо, погано написані, блок управління цим ? той, який був описаний раніше, ecm me ne d? ще, в пі? mpps питає мене 14 вольт...загалом, я завжди приходжу на машини важко, тому x, в черговий раз, я повинен довірити вашої допомоги, і, можливо, що обговорення буде корисним для інших користувачів.
    Я з нетерпінням чекаю вашої поради.
    Спасибі.
    File Allegati Файл Вкладення
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ебу в питанні bosch 0281011122 відповідає edc 16c1-4.1, я не рекомендую вам писати, якщо ви не цей протокол, то я залишаю на людей, pi? досвідчені мене у всякому разі, тепер ви знаєте, що збирає ecu......

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    і мова проста, незалежно від типу ecu, який монтує,якщо mpps закон правильно відредагуйте і повторити з такий же протокол, якби не закон, не ризикуючи набрати його.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    і мова проста, незалежно від типу ecu, який монтує,якщо mpps закон правильно відредагуйте і повторити з такий же протокол, якби не закон, не ризикуючи набрати його.
    Спасибі msport, але що стосується напруги, як я можу тримати його у 14 (я підключив зарядний пристрій, але не v? більш 13volt), x ecm, хоча і не дав мені в авто, то, що я вибрав вручну в зображенні v? добре?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    для напруги випробування батареї паралельно, і в іншому випадку читання повинно йти,і драйвера ви повинні розуміти, від різних карт, що дозволяє, якщо вони правильні, як початок і кінець.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    для напруги випробування батареї паралельно, і в іншому випадку читання повинно йти,і драйвера ви повинні розуміти, від різних карт, що дозволяє, якщо вони правильні, як початок і кінець.
    Для драйвера повинно бути, навіть, чому? ? єдиний 122-881...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    ...я читав і писав до 12,7 вольт...в 3 рази...з протоколом edc16c31...все ок, спасибі.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •