Привіт всім, я хотів би відкрити питання p? дивно, принаймні х мені.
Сьогодні мені ? capiata для рук bmw 150cv 2005 року, то, як ви мене вчили, я зробив відразу ж ecu id, маючи цей результат hw 0281011122 sw 1037361881, як протоколи mpps12 мені edc16c31 (цього я зробив ecu id винятком пі? довіри), edc16c35 і dde3.0, тоді я подумав, "ок, це я не можу це зробити, так як автомобіль монтує насправді блок управління edc16c1", тоді я ? були сумніви, навіть на моїй 159, який монтує edc16c39 я читаю і пишу з протоколу edc16c9, і я сказав "ви хочете, щоб побачити, що вони знову стикаються помилка запису протоколу"?
Тоді в цей момент я скачав орі з форуму і басейн з ecm titanium (s? що це не має нічого спільного з mpps) я не може знайти драйвер автоматично, і я шукаю вручну (я не знаю, якщо ? нормально), я відкриваю info ? тут ще сумніви, я, виходить, "Bosch EDC16.A0"...
Коротше кажучи mpps має три протоколи, можливо, погано написані, блок управління цим ? той, який був описаний раніше, ecm me ne d? ще, в пі? mpps питає мене 14 вольт...загалом, я завжди приходжу на машини важко, тому x, в черговий раз, я повинен довірити вашої допомоги, і, можливо, що обговорення буде корисним для інших користувачів.
Я з нетерпінням чекаю вашої поради.
Спасибі.