Добрий вечір всім, мене звати Морено (наприклад, ім'я користувача на форумі ? niall2006) мені 45 років, і майже 30 років роботи в автомобільній промисловості з посади, електрики, діагностики, механіком, я працював більше моїх років в якості механіка/електрика універсальний, для всього 8 років, я працював на монобренд (rover і land rover) в даний час працюю у спеціалізованій майстерні, уповноваженої fiat...
Я вирішив зареєструватися на цьому форумі, щоб пізнати світ програмування блоків управління, таких як програмування, я маю на увазі відображень ecu, перекодування і ті ж, і навіть ремонт... Я помітив, що цей форум покладіть також у розпорядженні області для придбання обладнання та документації для те, в чому я зацікавлений, але, звичайно, перш ніж зробити крок, як, я хочу спробувати з'ясувати, якщо я можу бути в змозі зробити наступний крок (звичайно, цікаво, на форумі і читаючи різні повідомлення).
Я б вже вдячний, якщо хтось може допомогти мені з самого початку, прямий щодо відповідного обладнання для перепризначення, і кодування, і конфігурації різних ecu, body і т.д. і т.п..
Вітаю увесь форум
NIALL2006