Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 28
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    28

Несправність ABS ASR, EBD Alfa Romeo 147 1.9 Jtd 16v 140 К.С.

Привіт, хлопці, зараз я вам викладу мою проблему...
    у грудні минулого року я купив Alfa Romeo 147 1.9 jtd 16V 140 л. с., як авто, я не можу скаржитися, так? в ****llo механік, він ніколи не доставляв мені проблем. три місяці тому, cos? з нічого бортовий комп'ютер горять індикатори НЕСПРАВНОСТІ ABS, НЕСПРАВНІСТЬ ASR і НЕСПРАВНОСТІ EBD disattivandomi всіх систем безпеки, що стосуються гальмування, в основному тільки переборщити трохи з педалі гальма блокують відразу повертається, задні стає небезпечним і некерованим. Я пішов до свого довіряти механік і його самодіагностика давав, як помилка РЕЛЕ' КЛАПАНИ не в змозі видалити навіть не помилки, чому? від нас? він пояснив, його діагностики не підходить для перезапису. для того, що не зробив нічого, він хотів 50 євро; Посилає Мене з електрики його впевненість у цех, уповноваженого Fiat Lancia Alfa Romeo. Також з'єднують їх всі і після аналізу приблизно півгодини з'являється знову, RELE' КЛАПАНИ! кажуть, що у мене ебу згоріла і що я повинен замінити? вони не були впевнені, і вони сказали мені йти в Кальярі в Alfa Romeo, що, маючи EXAMINER могли дати мені notzie-й? докладна. Також тут 55 євро не знайшов нічого! На наступний день я йду в Альфа-і я можу підключити в EXAMINER. приблизно через годину у майстерні було, наприклад, очікувати, цитати 1196,20 євро блок управління abs, так? спалили. Механік в автомайстерні говорить мені, що насос ? складається з трьох кодів відповідно, якщо я дотримувався ці коди я міг відремонтувати машину набагато менше.
    Арт. Насос 0 265 097 224
    Арт. Блок 0 265 900 051 (Bosch)
    Арт. Fiat 51748609
    Також для цієї роботи ще 72 євро. Кілька тижнів-й? пізно, я можу знайти на ebay насос abs з всі коди описані і побачив, що коштував на 130 євро, я купив і встановлюється відразу. з цього моменту я можу сказати, що для трьох місяців у мене не було більше? не проблема. 5 Днів тому, коли я якраз повертався з роботи, по дорозі відразу за поворотом я зустрів вол в дорозі, відповідно, не спрямовувати їх перевірку машини я випробуванню, так? автомобіль зробив кілька замети? на щастя, не ? нічого не сталося. День після того, як я включив машину, спалахують знову ці проклятий шпигунів, відключивши всі системи abs. Набридло витрачати марно, без результату, я вирішив відремонтувати свій автомобіль особисто.
    я скачав версію free *********** і я повинен сказати, що ? програма, м'яко кажучи, дивує тільки, що будучи програмного забезпечення за допомогою обмежень, я не знаю, як я повинен зробити, щоб змусити мене дати кнопку сканування dtc. сподіваюся ви зможете допомогти вирішити цю проблему поломки системи, чому? я не можу залишити машину в цьому стані, і я не хотів би, що нікому не робив зла. я читала на форумах, і я побачив, що ви-справжні професіонали в області ще дякую, що прийняли мене між вами.....

Іван

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Пропоную придбати sw multiecuscan (колишній ***********), також, чому? ? правда, що ми в період кризи, але коштує 50 євро в рік...
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я згоден, бачив гроші, які ви витратили, не вирішуючи нічого, я б сказав, що ще 50€ для sw повністю робочий і офіцер і ще кілька € для elm 327, який його обслуговує, що ви можете знайти, а також у нас в магазині в режимі on-line у форумі нічого не порівнює,а ви можете почати бачити ситуацію краще.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт Ivyxeddu83, я добре розумію вашу ситуацію, і ви солідарний, так як я жив, я теж...
    В моєму випадку я думаю це просто rel?, тільки що, хто ви ? взяв вантаж ripararmela ? зникла (з мого ебу), тому я повинен був забезпечити її...
    Якщо ви вирішите її відкрити, тому? БАГАТО уваги, чому? ? легко пошкодити плату і компоненти всередині.
    Крім того (якщо є бажання) зробити навіть кілька фотографій з етапів ремонту, і можуть бути хороші для досягнення керівництво корисною для інших ", які мучаться"...

Що стосується Fiat Ecu Scan, а також ліцензійних угод, щоб переконатися, ABS, треба отримати також такі перехідники:
    OBDAdapter1.jpg

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    28
    Мій страх ? витрачати знову і, як звичайно, і знову отримати відмову.
    Я вступив в клуб альфа-і між першим, я шукав якоїсь " питання-відповідь", щось на кшталт моєї проблеми. на жаль, їх кожен говорить своє, але, чесно кажучи, технічне, я не знайшов нічого, тільки чутки!
    а ви, мені здається, кілька, так як я у вас вже? рекомендований інтерфейс і програмне забезпечення. Як я говорив Барт, я можу докласти фото і все інше з приводу цього ебу, так? в цей час ? прямо переді мною. Хлопці, єдине, обман цей блок управління ? що не має гвинтів, а тим більше суглобів, щоб витягнути картки ? пластик зроблений на унікальний сплав ми бачимо тільки соленоїди і легкий просвіт можна побачити карту, але ви не розумієте, як його розібрати. якщо ви мені поясніть, як ви прикріпіть фотографії посилаю вам деякі матеріали, на яких ми могли б міркувати Разом. У будь-якому випадку про програму *********** або multiecuscan я бачив, що c'? просто тест, щоб побачити, якщо клапани соленоїди працюють чи ні. ? як я вже казав, якщо я повинен витратити на програму, що то мені не допомагає, я волію залишити його в спокої; я прошу у Вас пробачення, але коли я втратив роботу, я повинен отримати мені завжди рахунки в кишені.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав Ivyxeddu83 Visualizza Messaggio
    Хлопці ...єдине, обман цей блок управління ? що не має гвинтів, а тим більше суглобів, щоб витягнути картки ? пластик зроблений на унікальний сплав ми бачимо тільки соленоїди і легкий просвіт можна побачити карту, але ви не розумієте, як його розібрати....
    Саме з цієї причини моє повідомлення попередні я писав: "Якщо ви вирішите її відкрити, тому? БАГАТО уваги, чому? ? легко пошкодити плату і компоненти всередині."

...якщо ви мені поясніть, як ви прикріпіть фотографії посилаю вам трохи матеріалу, на якому ми могли б міркувати Разом....
    Щоб прикріпити фотографії ви повинні натисніть кнопку "Режим? Розширений".
    Ви простягається під вікном, і побачать нові команди.
    У цей момент натисніть кнопку "Управління вкладеннями".
    Вам відкрити? у цей момент нове вікно.
    Тепер потрібно натиснути в правому верхньому куті "+ Додати Файл"
    Відкриється нове вікно, і ви повинні потім натисніть тепер на "Вибір Файлу"
    Ви відкриваєте, а потім ще одне нове вікно, і тут оберіть папку, де ви зберегли фотографії і тут піти і вибрати файли, які ви хочете завантажувати.
    Вибрані тепер всі ваші файли, потрібно натиснути на "Завантажити Файл"".
    В цей момент ми закриваємо всі відкриті вікна, крім першого, у якому ви побачите завантажені файли! Ті, які відображаються перетягнути в нижній частині вікна.
    У цей момент просто натисніть на кнопку "Вставити онлайн" і виберіть "Факт" і для магії, ви знайдете ваші файли, вкладення!
    Якщо ви будете слідувати ці кроки, ви не можете помилитися, ви побачите, що ? pi? довго писати/читати, що робити...

PS: Я помітив? що, завантажуючи зображення безпосередньо на сайті віце-їх багато (а їх не видно), то ви повинні, при необхідності, перед zipparle (навіть в одній тільки файли), так що вони не будуть скоротилися...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Мене і сталося аналогічна проблема, і це був вимикач стоп..від quatro гроші...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    28

Блок управління Abs Alfa Romeo 147 1.9 Jtd 16v 140 К.С.

Всім привіт
    як ви? я сподіваюся, добре!
    сьогодні, як і обіцяв, я зробив невеликий репортаж на блок управління, про яку я говорив. я зробив кілька фотографій, враховуючи, що деякі не розуміють так добре, і здається розмитим. фото ? цільових див. нижче соленоїди, враховуючи, що їх ебу ? закрита не пу? зняти і, як наслідок, я не знаю, як втрутитися. Чекаємо ваших коментарів
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 29-11-2012 в 18:33

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    28
    Прошу вибачення, якщо я розмістив файли, вкладені в 2 рази!
    Як ніколи, я не можу бачити вкладені файли після того, як їх публічно??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Прошу вибачення, якщо я розмістив файли, вкладені в 2 рази!
    Як ніколи, я не можу бачити вкладені файли після того, як їх публічно??
    на це питання я відповідаю, що я запрошую вас прочитати наші правила.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •