Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478

Думки Карті Megane 1.5 dc1 101 л. с. (Delphi)

доброго ранку, хлопці, просто щоб дізнатися, як зробити те, що я намагався змінити відображення цього автомобіля з ECM.
    Я відновив драйвер ECM на основі інформації, виявленої в мережі, перейшовши за аналогією криві.
    Нажаль на delphi, мало, хто знає, як нараховуються Breakpoint карти ці блоки управління?

Я докладаю для коментарів, файлів, драйверів, зокрема, скажіть, будь ласка, якщо (як завжди) я перебільшив з турбо?

Дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-11-2012 в 11:14

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    по-моєму, не ? зло, як і карту, але ось кілька речей, щоб виправити, як я думаю, я

іп? важливо ? ви, безумовно, збільшується, занадто багато тиску turbo, 3 бар для цієї турбіни сон занадто багато, alzala для 150/180 балів максимум
    я б збільшила трохи більше? у arrichimento в розгін, але це не означає, що, як це ти зробив неправильно
    те ж саме для обмежувачі крутного моменту, і, перш за все, у вас modificto 1 тільки на двох
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Між тим, велике спасибі за відповідь, чому? ви говорите, 3 бар?
    ! Я піду за тобою ваша порада, що стосується збагачення при прискоренні,

Обмежувач крутного моменту, що я не змінилася (див. малюнок) мені здається, не так і не в змозі зрозуміти, як повинно бути.

limitcoppia.JPG

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    якщо ви подивіться на значення тиску турбо у вас є значення типу 3092, 3164 і т. д.
    це значення відповідає 3092 мбар, тобто 3.092 бар

в моєму драйвер, що обмежувач крутного моменту ? cos?:

я знаю, що ? найкраще, що ви користуєтеся ecm titanium, а не ecm2001
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    вони забралися помилки, в цій карті turbo, від damos, повинно бути, карту запобіжного диму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    карту turbo для мене починається від c61a, додаю зображення

turbo.JPG

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ви праві, тепер мені, що ти зробив це, зверніть увагу, здавалося б, просто карту turbo qulla в c61a

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Я сподіваюся, що вам завгодно reinviandoti драйвери ricorretti (завдяки тобі) обмежувач крутного моменту і деякі інші деталі.
    Тим часом я продовжую дивитися на damos щоб виключити EGR, але я знаю, що не sar? здатні.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-11-2012 в 14:37

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для egr-я ніколи не працював....так що я не знаю як вилучити
    однак я думаю, що карту egr у вашому автомобілі, так і в b5c0

PS: для мене свою карту добре cos? com'?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Я намагався карту, все ок, крім, що з про не хотів (асфальт жалюгідний і мокрий) ? вийшло повідомлення "помилка регулятор".
    Я пробував шукати в ricausare помилка, але мені так і не вдалося.

Тиск турбо стабілізує 225.5 кпа абсолютних потім 1,22 бар приблизно, але з шипами, навіть 1,5.
    Як я можу зробити, щоб дістатися до 1,3 - 1,4 константи без збільшення шипів?
    Існує карта, яка обмежує максимальний тиск?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •