Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98

Порада для датчик витрати повітря порушена

Добрий день, я хотів би оголосити, що я ? історію, що трапилася особисто, так що, якщо якийсь недосвідчений має ту ж проблему можна "вирішити" cos?:

Я ? успіх за один день, що машина не міняла-й?... я думав, що, може бути клапан egr або датчик витрати повітря, але не знав, що таке може бути насправді, чому? діагноз був все працює. Механік сказав мені, щоб випробувати машину, новий датчик витрати повітря, але не знайшовши під рукою, я вирішив від'єднати роз'єм на датчик витрати повітря...(звичайно в авто не горить у рамках викл.). з великим блаженства? я помітив, що вона була саме його проблема, так як машина вже? від мінімальних обертах він відновив зйомки не раз... так що, якщо вам трапиться відмітити зниження продуктивності вашого автомобіля спробуйте від'єднати роз'єм від датчик витрати повітря, якщо помітите поліпшення, звичайно ? його проблеми!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    не на всіх машинах працює??. на багатьох від'єднати датчик витрати повітря машина не стартує або йде у recovery. Кращий спосіб ? підключити тестер і подивитися значення кількість? маси повітря і температури всмоктуваного повітря.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Потрібно зробити її в русі, спробуйте тестер, машина зупиняється значення завищені... я ж сказав, мій особистий досвід на grande punto. Протягом приблизно 20 хвилин машина не включається, індикатори, після спалахує жовта лампочка двигуна, який автоматично вимикається, після повторного датчик витрати повітря і вийшов на 5 хвилин.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ви, мені здається, що з mjet ви пу? зробити semplicente докази, як ви кажете, sempicemente, відводячи її сторону. На жаль, про інших ви не можете. У всякому разі, якщо датчик витрати повітря ? тільки брудні значення набираються і, якщо ви не має в своєму розпорядженні керівництво по експлуатації майстерні, щоб порівняти їх ? важко зрозуміти їх. Якщо датчик витрати повітря ? просто пішли їх значення залишаються заблокованими.. наприклад, ми бачимо, вимірювання MAF заблокована 3,2 v фіксовані.. в реальності? також з машиною зупиняється на мінімальний повинна гойдатися. Те ж саме для температури.. якщо ми читаємо, температура повітря 80-х? ? очевидно, що датчик IAT (що в багатьох випадках знаходиться в датчик витрати повітря) ? спалили, а потім слід замінити все..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    6
    Від'єднавши датчик витрати повітря ебу використовує фіксоване значення, і машина, здається, краще піти..і так до кінця..але після декількох accessioni ключа йде відновлення...необхідно відключити акумулятор і почекати трохи...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    6
    принаймні, це я відчув на audi tt turbo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав marcogolfnera Visualizza Messaggio
    Від'єднавши датчик витрати повітря ебу використовує фіксоване значення, і машина, здається, краще піти..і так до кінця..але після декількох accessioni ключа йде відновлення...необхідно відключити акумулятор і почекати трохи...
    У деяких damos я бачив, що ? є карта заміна значень датчик витрати повітря, Повинні застосовуватися у випадках, коли датчик витрати повітря а не від значень у відповідності з умовами роботи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав Gianpy80 Visualizza Messaggio
    ви, мені здається, що з mjet ви пу? зробити semplicente докази, як ви кажете, sempicemente, відводячи її сторону. На жаль, про інших ви не можете. У всякому разі, якщо датчик витрати повітря ? тільки брудні значення набираються і, якщо ви не має в своєму розпорядженні керівництво по експлуатації майстерні, щоб порівняти їх ? важко зрозуміти їх.
    Навіть без manual ? можете підрахувати, приведіть в рух рукоятку потужності витрата повітря двигуна.
    Я наведу простий приклад, для Дизельного двигуна, яка йде до 1000 об/хв (без наддуву) 2 л:
    будучи 4-х тактний кожен навколо прагне половина? його робочий обсяг і, отже, л, = 1000 об aspire 1000 літрів у хвилину, 60
    буде 60000 літрів в годину.
    Розглянемо об'ємний ккд до тих оборотів на 85%.
    повітря кімнатної температури, важить 1 кг кожні 1000 літрів
    60000/1000=60
    60*85/100=51 кг/год близько 14g/s

Я сподіваюся, що ясно
    Востаннє редагувалось franco75; 21-11-2012 в 00:08

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    у деяких діагнозів, типу bosch, які я використовую, майже всі автомобілі в тест-значень від елемента маси повітря вимірюється і маси повітря мети. Просто покласти в уявленні обидва значення з автомобіля на мотоцикл і прискорити, якщо сильно відрізняються, то це означає, що є якісь проблеми на датчик витрати повітря, або на впускному колекторі, типу рукав зламав.

На деякі автомобілі, відводячи її бік добре працюють, як 1.3mj 70cv, в той час як на інших якщо тягне вилку автомобіль не частина цілого, типу великий точки 90CV і старі бензинові автомобілі, які почали використовувати цей пристрій, як один turbo ie і старий Croma, що у разі, якщо ви отшелушивающим рукав всмоктуючий ми садили і не є він до їх ділити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Ви dir?, діагноз на руки, датчик витрати повітря новий, машина зупиняється і accellero до 3500 оборотів, значення, цілі досягнуті 1000 реальною вартістю 385. Не пу? зробити тест з авто зупиняється, але з автомобілем в русі, чому? і на місці не надходить повітря в двигун, в той час як на марші ? відрізняється. На grande punto 75 л. коли горить двигун, просто підключіть в розетку і через кілька хвилин вимикається. Залишається помилка в пам'яті, який можна видалити тільки з діагностики

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •