Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18
    НОВАЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    65

Програмне забезпечення для аналізу і редагування відображень

Я хотів би знати від фахівців, які працюють вже? у промисловості, якщо sw, які використовують зазвичай для аналізу і зміни відображень ? як правило, завжди той самий (вибрав, наприклад, чому? зручна, функціональна, з високим ступенем decodificante, etc), чи більше? одного, чому? можливо, деякі sw працюють краще на ecu впевнені, транспортних засобів, інших sw краще на ecu інших.

В цей момент також цікаво, якщо ви навіть протектор на fcp84 його 500 abarth, які sw consigliereste для початку - таким чином, що новачки можуть почати їх "дослідження", починаючи відразу з цінним інструментом, хоча, може бути комплекс.

tnx

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ну, я думаю, що sw використовується " + " або " - з усіма потенційними саме, ті ж трохи для всіх, і вони:

winols (безумовно, одним з найбільш складних і' тільки англійською або німецькою мовою, але, здається, самий професійний)
    ecm 2001 (буде старий sw, alientech донині використовується для тих, хто не забезпечений титан, єдиний недолік драйверів, яка більше не оновлюється для нових автомобілів)
    titanium (буде новий sw, alientech, безумовно, хороший і дуже функціональний також для автоматичного пошуку драйверів що таке відбувається не зі старим, ecm, крім цього, і набагато більше до цього часу.)
    map 3d (відмінний sw створює файл налаштування автоматично, в залежності від типу ecu і не важко використовувати)
    всі ці sw, ви повинні знати, як їх використовувати, в іншому випадку ви втрачаєте днів і днів, але це те, що більшість фахівців використовують для редагування карт.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    трапані
    Повідомлення
    31
    відмінне керівництво msport.....я все більше і більше переконуюся porovare титан......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав іскра Visualizza Messaggio
    Я хотів би знати від фахівців, які працюють вже? у промисловості, якщо sw, які використовують зазвичай для аналізу і зміни відображень ? як правило, завжди той самий (вибрав, наприклад, чому? зручна, функціональна, з високим ступенем decodificante, etc), чи більше? одного, чому? можливо, деякі sw працюють краще на ecu впевнені, транспортних засобів, інших sw краще на ecu інших.

В цей момент також цікаво, якщо ви навіть протектор на fcp84 його 500 abarth, які sw consigliereste для початку - таким чином, що новачки можуть почати їх "дослідження", починаючи відразу з цінним інструментом, хоча, може бути комплекс.

tnx
    я рекомендую winols хоча на початку і трохи складний для розуміння, але " навчитися зіставляти без використання драйверів і єдиний спосіб, щоб провести роботи, гідні більш уникаючи використовувати драйвер з"внутрішньої помилки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    я згоден, в файлів, робота без драйверів,і, на мій погляд, зміни в 2D, а саме ті, які ручні, дивлячись на карти, і, вибравши окремі кроком можете дати ? ecm, незалежно від версії, сказав це? c'? вказує, що, як вам вказує на те, які карти змінювати і що з точністю ? тільки winols, але якщо у вас є damos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Навіть я, новачок я віддаю перевагу Winols тільки, що часто доводиться перекладати з німецької

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Або я вивчав німецьку мову в якості першої мови,
    і в будь-якому випадку Winols не розумію, на дно!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Не ? негайного використання, але, враховуючи повноту Damos, які знаходяться навколо, по-моєму ? краще. Для зміни карти, використання ECM, але драйвери всі благочестиві.
    Остання машина, що я зробив ? була 530d, оновлюючи драйвер, виходячи з відомостей, запозичених з winols.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    вибачте, всі damos, що це таке??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    файл winols, в якому вони показані різні точки карти що означають,специфічні для кожної моделі автомобіля та двигуна

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •