тоді, хлопці, я відкриваю цей опитування, щоб з'ясувати, як ви думаєте, з нашої ініціативи,з самого народження форуму, то тимчасово зневажити, тому що це не була наша головна мета у нас басейн 2 секції private ніколи не використовували їх,я приходжу до нього:
як ви можете бачити на головній сторінці є 2 секції private названі:
-текстові онлайн
-приватних бесідах між розробниками онлайн
ці дві частини були народжені спочатку, щоб для тих, хто " професіонал галузі,оснащені і підготовлені у полі (і не тільки для тих, хто платить), щоб мати можливість стати спонсором для форуму, а потім заплатити річний внесок, що я-інший адмін в будь-якому випадку ми використовуємо для роботи-поліпшити і для виживання форуму(те ж саме ми робимо з грошима, банерів тощо)звичайно, щось залишається, але головна мета цього форуму-не прибуток, це повинно бути ясно з самого початку для всіх і, звичайно, не купуємо ferrari, на ці гроші, а потім дати можливість цим будь фахівців (перевірених), в змозі зробити рекламу через наш форум і зробити свої послуги для будь-яких користувачів, зацікавлених у разі, якщо вони не хочуть спертися на наш сервіс files on line,я хочу зробити це, що ці фахівці не будуть мати privileggi деталей, ніж в середньому користувачі, але змінить':
-назву середнього користувача до професіонала
-колір ніка
-можливість вставки підписи ще й особливий тип їх сайт і т. д.
-включити в обговорення, в якому ви робите рекламу, і, перераховуючи свої послуги,localita' і т. д. у розділі " текстові онлайн
-поміняти 2 пограю в розділі " приватні бесіди між розробниками онлайн з іншими професіоналами.
тому не буде ніяких інших privileggi типу ch.at,завантаження і т. д. і т. п., в цей момент, оскільки нам прийшов запит, щоб стати користувачем (професіонал), прийнявши реклама в особливому розділі ми хочемо я й admin пояснити, що ви думаєте, якщо ми, ці люди, ці privileggi, якщо так їх можна назвати, тому що в будь-якому випадку не мають речей більше, ніж середній користувач,заздалегідь дякую мені вибачитися за такий довгий спір, але я повинен був пояснити все,я чекаю на ваші коментарі та голосування, чи ні.
msport