Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163

який програматор купити?

привіт всім, я заявляю, що у мене вже є kwp2000, але я повинен перепризначити 1.3 mjt краще купити півник v2 клон або mpps 13 клон ???
    я заявляю, що я навіть autocomper діагноз
    як я можу видалити dpf і egr???спасибі, все для інтересу

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я вам рекомендую півень v2 і видалення fap і egr, якщо ви не в змозі зробити це вручну, ви можете купити файл від кого-то, що робить, знає, як зробити або спробувати разів

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    що означає в чергу??? я вже говорив, ecusafe ви думаєте, що potrbbe бути дійсний, я заявляю, що в моїй майстерні вони genius і програми dim спорт я ніколи не використовував особисто mavisto багато разів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав robby51039 Visualizza Messaggio
    що означає в чергу??? я вже говорив, ecusafe ви думаєте, що potrbbe бути дійсний, я заявляю, що в моїй майстерні вони genius і програми dim спорт я ніколи не використовував особисто mavisto багато разів
    ecusafe цієї машини не працює .
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    те, що ви мені порадите робити??? взяти файл вже змінено ? у мене є ще софт для цього?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    те, що ви мені порадите робити??? взяти файл вже змінено ? у мене є ще софт для цього?
    http://www.professionalchiptuning.ne...o-Files-Online
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    ок, дуже ясно, спасибі, я читаю файл, то місце

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    роббі будьте уважні типу eeprom монтує ваш ecu..якщо монтує spansion єдиний спосіб, щоб зробити її ? у bdm...але інструмент повинен бути оригінальним і до теперішнього часу..в іншому випадку ви тільки місце зустрічі дівчинка легко.....
    якщо монтує micro відрізняється від spansion з mpps наприклад, ви можете просто написати...але зверніть увагу, що файл повинен бути скорочений, щоб mpps 1 мб, якщо ні..я чоловічих статевих органів без цукру...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    в чергу, означає, програмного Забезпечення, КОЛИ-SENSOR ДЕКОДУВАННЯ: http://www.professionalchiptuning.ne...ensor-decoding
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    для мене покупка приладів йде в залежності від того, що нам потрібно зробити...mpps вартість та дозволяє робити певні речі, півень v2 має іншу вартість, і робить набагато більше речей...все полягає в тому, що потрібно нам...ясно півень з точки зору надійності і більше мбіт / с...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •