привіт всім, я заявляю, що у мене вже є kwp2000, але я повинен перепризначити 1.3 mjt краще купити півник v2 клон або mpps 13 клон ???
я заявляю, що я навіть autocomper діагноз
як я можу видалити dpf і egr???спасибі, все для інтересу
привіт всім, я заявляю, що у мене вже є kwp2000, але я повинен перепризначити 1.3 mjt краще купити півник v2 клон або mpps 13 клон ???
я заявляю, що я навіть autocomper діагноз
як я можу видалити dpf і egr???спасибі, все для інтересу
я вам рекомендую півень v2 і видалення fap і egr, якщо ви не в змозі зробити це вручну, ви можете купити файл від кого-то, що робить, знає, як зробити або спробувати разів
що означає в чергу??? я вже говорив, ecusafe ви думаєте, що potrbbe бути дійсний, я заявляю, що в моїй майстерні вони genius і програми dim спорт я ніколи не використовував особисто mavisto багато разів
те, що ви мені порадите робити??? взяти файл вже змінено ? у мене є ще софт для цього?
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
ок, дуже ясно, спасибі, я читаю файл, то місце
роббі будьте уважні типу eeprom монтує ваш ecu..якщо монтує spansion єдиний спосіб, щоб зробити її ? у bdm...але інструмент повинен бути оригінальним і до теперішнього часу..в іншому випадку ви тільки місце зустрічі дівчинка легко.....
якщо монтує micro відрізняється від spansion з mpps наприклад, ви можете просто написати...але зверніть увагу, що файл повинен бути скорочений, щоб mpps 1 мб, якщо ні..я чоловічих статевих органів без цукру...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
в чергу, означає, програмного Забезпечення, КОЛИ-SENSOR ДЕКОДУВАННЯ: http://www.professionalchiptuning.ne...ensor-decoding
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
для мене покупка приладів йде в залежності від того, що нам потрібно зробити...mpps вартість та дозволяє робити певні речі, півень v2 має іншу вартість, і робить набагато більше речей...все полягає в тому, що потрібно нам...ясно півень з точки зору надійності і більше мбіт / с...