я відкрив нову тему на час перемикання передач smart, було б чудово, що прийти до**** qst проблема.
я відкрив нову тему на час перемикання передач smart, було б чудово, що прийти до**** qst проблема.
qst електродвигун від кого ? наказав? було б добре прискорити qst електродвигун, які в теорії повинні управлятися від ебу, що повідомить, де переміщення перемикача
у самому справі, почуття створюється враження, що зчеплення повільно, то що? я не поясню ? що там буде? причина, чому вони не зробили так? повільно
але якщо я не помиляюся? під час переведення перемикача в положення "авто", змінилася ? + швидко...чи я помиляюся?
але ніхто не спробував вирішити qst проблема?а то кнопок на кермі, я вважаю, що+, що байпас можна зробити "prolungo" я ніколи не зробив, але я думаю, що це легко, чому? важіль нічого не робить, що збирається натиснути 2 клавіші, а, саме, як ви сказали, не ? як мотоцикл, що ви йдете фізично перемістити селектор
правда, для? може зробити так + - сирцю з проводами, досить довгі і приховані від того, щоб повернути + раз, стільки всього з тонких ниток, таких, як старі автомобілі, так сказати.
Востаннє редагувалось ecuboost; 03-11-2012 в 15:49
очевидно, це була ще одна зміна, про яку говорилося в інший пост, де ви пішли ot.
( для "розумних", які збирають zee), якщо ви берете датчик кута повороту інший смарт і брати стрічку подушки безпеки всередині він додає до вже існуючої грі ? факт, що стосується посилання, які йдуть на рульове управління, але що стосується контактів на важелі не є тривіальними swich, але c'? магніт, який переміщається вгору\вниз в залежності від запиту
пам'ятайте, що час і довго на смарт, щоб не згоріти і перегрітися муфта, хлопці!