Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 55

Обговорення: Проблема c220 cdi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935

Проблема c220 cdi

Не знаю, якщо це ? правильний розділ, а місце запит і у випадку якщо ви вирішите її перемістити.

У мене є mercedes c220cdi 2002 року, що зводить мене з розуму. На практиці, в холоди запускається добре, в той час як у гарячій, важко, типу, що відбувається з VAG. Оскільки я знаю, що не ? відома проблема цих автомобілів, можливо, хтось пу? дати мені рішення або, принаймні прямої, щоб спробувати вирішити проблему.

Я заявляю, що я намагався замінити з іншими відновлення наступні компоненти без успіху: Насос, Рейку, форсунки, датчик распредвала, датчик коленвала, фільтра дизельного палива і я перевірив всі труби, безуспішно. Автомобіль після запуску працює як швейцарський годинник, і це робить зазвичай...

"У разі якщо існує якесь рішення на відображення??

Thanks...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Вибачте, на стартер, скільки барів є?для мене c'? падіння тиску... дайте нам знати...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di lumaracing
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    фраттамаджоре (NA)
    Et
    41
    Повідомлення
    158
    привіт blackwolf76,для мене перше, що ви повинні побачити під час запуску, скільки бар є у функції контролю тиску в спільне харчування,якщо тиск підвищується на 300 бар піде добре,то ви повинні зробити тест відходів форсунок і перевірити, якщо все забороняти iettore.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав lumaracing Visualizza Messaggio
    привіт blackwolf76,для мене перше, що ви повинні побачити під час запуску, скільки бар є у функції контролю тиску в спільне харчування,якщо тиск підвищується на 300 бар піде добре,то ви повинні зробити тест відходів форсунок і перевірити, якщо все забороняти iettore.
    маючи сумніви на форсунки і насос я замінив обидва з матеріалом випробування, але проблема ? залишився ідентичний... не ? нічого не змінили. І ? це те, що викликає подив...

Тепер повторно перевірити тиск.... ми бачимо, що він мені говорить.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Ви замінили клапан drv на рейку? (регулятор тиску палива)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    Ви замінили клапан drv на рейку? (регулятор тиску палива)
    на жаль, я замінити, а також що... єдине, що мені ? залишилася ? стартер, який, можливо, працює не зовсім швидко.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Ви могли б перевірити датчик температури води, і якщо се то дизель
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    То дизель не наводить і те, вода працює regloarmente, враховуючи, що ю перевірив діагноз і інфрачервоний термометр, і відповідає. Також може бути насос навантаження, хоча я сумніваюся в цьому, не ? ніколи не scassata на ці автомобілі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    за те, що знаю я ? gi? відомо, я проблеми в цих авто, я свій автомобіль, хоча мені, проблема в самому стартері була, так і холодною і гарячою, діагноз-та нічого, все відмінно з mbstar. єдиним доказом, що я не міг зробити перш, було те, що відновлення форсунок, що я і зробив від одного. результат: 4? інжектор втрачав надто багато, замінив за 10 хв, а ? гра по-крупному! подивитися робити це доказ, як сказав lumaracing раніше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав klajdin Visualizza Messaggio
    за те, що знаю я ? gi? відомо, я проблеми в цих авто, я свій автомобіль, хоча мені, проблема в самому стартері була, так і холодною і гарячою, діагноз-та нічого, все відмінно з mbstar. єдиним доказом, що я не міг зробити перш, було те, що відновлення форсунок, що я і зробив від одного. результат: 4? інжектор втрачав надто багато, замінив за 10 хв, а ? гра по-крупному! подивитися робити це доказ, як сказав lumaracing раніше.

Форсунки, які знаходяться під капітальний ремонт і сумніваючись, в першу чергу, а я ті, я спробував змонтувати ще 4, які я проводила у майстерні, відновлення, встановлені і проблеми ідентичні... він змінився прапорця дефект.

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •