Привіт всім, я читав цей файл на автомобілі клієнта, який говорить, що він відображається укладачів знаменитого в північній італії і, що машина йде дуже сильний. Чесно кажучи, я, здається, карту ababstanza основний oh????
Зовнішній вид vs-відгуки
Привіт всім, я читав цей файл на автомобілі клієнта, який говорить, що він відображається укладачів знаменитого в північній італії і, що машина йде дуже сильний. Чесно кажучи, я, здається, карту ababstanza основний oh????
Зовнішній вид vs-відгуки
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-12-2013 до 19:34
? обробки, простий, лінійний, ефективний.
c'? все, а тільки те, що потрібно для роботи.
особисто я б збільшила пі? між 1000 і 2000 оборотів, але нічого не бере на роботу, що я, здається, добре.
він сказав мені, що не йшли набагато нижче 2000 через зчеплення ? ще орі як ? вихід з альфа-і вона 85.000 км
be, не ? нічого особливого, мої альфа в fulminano миттєво, карта дуже stardale mo сказати, що ходить сильний ? занадто
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
а показово, скажімо, що ? хорошою основою дослідження видно, що я вчуся логіка діє і зміна альфа
ніхто й не помітив, що ми знаходимося в розділі авто бензин?
перенести обговорення в розділ підходить, і я прошу badboy зробити більше уваги.
що стосується карті мої alievi роблять набагато краще видно, що система, застосовувана на драйвер хочу і час вприскування палива роблять автомобіль продовжує підніматися обертів і не прогресивний.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-12-2013 до 19:44
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
вибачте ? було відволікання помістити його в форум benza мій був curiosit? так як клієнт говорив, що його машини йшов сильний, а також включивши в неї я не був вражений. Побажання всім дякую
привіт всім, я добрався, щоб спробувати автомобіль і я не думаю, "веселка" рости обертів я хотів зрозуміти, чому так? за допомогою цієї карти повинні бути. Поштовх ? хороший і не курить. Твердість повинна бути, по карті час уприскування. Дивлячись на мапу, я думаю, що твердість, що ви говорите, може бути пов'язано з тим, що ? збільшена тільки вгору????
Для "жорсткої" хочете "повільно" піднятися на спини?
Curiosit?: це двигун 8v?
ви ? є 8в 120cv.