Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 65
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198

Кнс і тривалість, обмеження і проблеми!

Привіт, хлопці, я відкриваю цю тему, щоб поговорити конструктивно на виступі, що багато уникнуть але, оскільки я хочу навчитися і я не переставав insistero з цією темою!
    Те, що мені було цікаво, головним чином, межі зростання, які стосуються soi і тривалість, і що він йде назустріч перебільшую з цими картами!
    Я, наприклад, роблячи різні дослідження, і різні дослідження, я прийшов до висновку, можливо, помилкове, не знаю, що для moddare карту заздалегідь, ви могли б дати прирощення, які дають на час вприскування, наприклад:
    Уявімо, що 1000 бар для IQ 70 мг я отвір у карті 800us, які ми надаємо, відповідають 30 градусів обертання двигуна і на карту soi має заздалегідь визначеного Вр 20 градусів
    (Всі цифри)
    Тепер моя уприскування таким чином, починається з 20 градусів до ВМТ, Щоб закінчити 10 градусів після ВМТ
    Добре, тепер я хотів би збільшити ту IQ і доводять до 80 мг, що, роблячи так, я allunghera час ін'єкції, досягаючи 40 градусів відкриття, які з тієї ж SOI finirei для завершення ін'єкції в 20 градусів після ВМТ!
    тепер я думав, що moddare l заздалегідь даючи ті ж градусів, тобто 10 і початком вприскування в 30 градусів до ВМТ і terminandolo до 10 градусів, після того, як було спочатку.
    Тут мені сумнівно! Але поки що, наскільки я можу себе з авансів? L як було б правильно?
    І, звичайно, як я можу себе з збільшення IQ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Дуже цікава тема, ваше міркування правильно, але я вважаю, що з 10 градусів більше, inietterai щось більш 80mg. У будь-якому випадку, якщо механіка, оригінальний я думаю, що ви не зможете приїхати-це межа досягнень, але, якщо припустили, щоб мати кисень в достатку, як тільки ти прийдеш на 50%, а потім ви вирішите змінити nozzles рівних дизель впорскується, ви помітите поліпшення

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Доброго дня, андрію, було б здорово, якщо хтось знає, що ми spronasse з якоюсь допоможуть! однак ті цифри, дані і, якщо вони підуть правильно, наприклад! те, що я хотів би знати більше або менше там, де я можу spimgermi з авансів,очевидно, що в діапазоні даних зі знанням справи, і для цього теж, що я ці питання.
    з inietori з самих кінчиках, я б час коротше я знаю, pero, ми говоримо, говоримо з інжекторами ori, які обмеження я та, що стосується, що попереду відкриття!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    На межі я не можу допомогти вам, чому я вважаю, що різні також двигун..
    що автомобіль ми говоримо? jtd?

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    ні ну я хотів зробити мову більш узагальнені, я не думаю, що різні так, я спробував би я, навіть на моїй машини pero, ось я б навіть на мить знати, що я роблю, перш ніж зробити серйозний збиток!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    а я думаю, що трохи змініть, якщо врахувати, що не всі типи двигунів мають той же кут уприскування і не мають той же діаметр циліндра (хоча, можливо, дизель не так актуальні, як в бензин), і те, що можна побачити кількість дизельного палива.. перед avvinarti до межі, в якому краще змінити інжектор з механічною оригінальний зроби бурхливий диспут закрити трафік для 3 років.
    Я давно розмовляв з хлопчиків, які вивчали tdi і відзначали різницю часу уприскування, дані в градусах на карті, що їх avvantaggiava трохи на рахунках, але казали, що не могли йти далі складати дизель і не хотіли перевищувати 4500 в іншому випадку буде тривати мало, що, на їхню думку, якщо б у них був jtm могли б піти трохи далі.

Я вважаю, що не існує відсотком підходить для всіх двигунів, але не тільки вартість заздалегідь уприскування, майте на увазі!

Збитки, з заздалегідь підходить до guantità дизельного палива, які ви хочете надати не я думаю, що ви можете зробити, тому що, як перше обмеження, як правило, ви зіткнетеся з турбонаддувом, який змушує ці неприємні курите чорні, що збільшення температури вихлопних газів... вони будуть стежити, якщо ви плануєте, трохи натиснути на ін'єкції.
    Ви побачите, що якщо moddate з політикою у вас не буде проблем, можливо, деякий ефект стіни, але тільки не перестарайтеся.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    9
    Обговорення дуже цікаве, наприклад, я зіткнувся особисто, що на 1.9 TDI 130 - 150cv один duration 38 ідеально, але без, однак, зрозуміти, чому це відбувається конкретно.

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Ви, очевидно, збільшуючи дизельного палива необхідно збільшити, а також повітря, очевидно, в іншому випадку курить! Крім цього, я говорив, як ви можете дістатися, щоб збільшити авансові платежі виходячи з часу і де тоді я буду змушений міняти форсунки!
    Слідуючи логіці dell інженер, який зробив карту орі, даючи ті ж градусів на аванс, який ви даєте на тривалість, не повинні бути зміни, то настільки неправильне, враховуючи, що залишити в кінці ін'єкції, як розроблений орі скажімо, тип двигуна так, щоб не піти в пост згоряння! Мої сумніви в тому, ок, я збільшується на 20 градусів duration можу дати спокійно, навіть у SOI або я можу приїхати в певний заздалегідь, після якого мені доведеться міняти форсунки, щоб зменшити тривалість?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у промові, яку ви робите, не майте мінімальну увагу тиск усередині циліндра...
    пам'ятайте, що для кожного ступеня anicipi упорскування палива в дизель ми говоримо про 10 бар збільшення pme...
    інженерами, коли калібрують аванси на дизель уважно відстежують тиск в камері згоряння з допомогою спеціальних обладнання і тестування...
    хтось казав, що, даючи заздалегідь в дизель не ламається, але тільки ефект "стіну", може бути ніколи не збудовано/зіставляється дійсно високопродуктивних дизельних...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я хотів би додати, що я на tdi 8 клапанів, я прийшов на 45 градусів термін служби при 5500 об ovviamnete не з двигуном в конфігурації сток...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •