Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Обговорення: 9.t7 Fiat 500 1.2 euro6

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62

9.t7 Fiat 500 1.2 euro6

Привіт всім , я новачок, і я намагаюся з'ясувати, як ви зможете scodifica частково це екю, 9.t7 Fiat 500 1.2 euro6 HW MM9GFHWN01 SW 2L12FAAM, щоб можна було встановити на інший автомобіль , я прочитав ecu з kessv2, і я отримав файл з 2.00 mb, спасибі тим, хто може мені допомогти/навчити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Завжди на цій ecu додати питання, відкривши наявність пам'яті 95640, що відомий виробник емулятори зміна в дві адреси, моє питання 1 читання з kessv2 файл отримав, compression цієї пам'яті? 2 якщо в зазначених вище адрес порту все на ff буде правильний порядок для rinverginare ecu спасибі тим, хто мені може допомогти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    Citazione Спочатку Написав teamfox Visualizza Messaggio
    Завжди на цій ecu додати питання, відкривши наявність пам'яті 95640, що відомий виробник емулятори зміна в дві адреси, моє питання 1 читання з kessv2 файл отримав, compression цієї пам'яті? 2 якщо в зазначених вище адрес порту все на ff буде правильний порядок для rinverginare ecu спасибі тим, хто мені може допомогти
    якщо ви можете прочитати e2p 95640 повинен бути переданий файл я незаймана

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Дякую, спочатку в своїй доступності, файл, який я отримав від 2 мб / с читання бд містить також e2p? Або я повинен відкрити ecu і читати тільки e2p, саме на цій пам'яті я бачив, що деякі виробники емуляторів змінити Деякі рядки мені цікаво, якщо я просто покласти FF саме в тих точках, для дівочої вище ecu, я тебе питаю це, щоб зрозуміти, і відкриває вечір краще

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    На жаль, не можу( не знаю)розмістити фотографію, що зміни в e2p, що я говорив

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    з kess файл 2 мега, що закони не включає в себе e2prom, тобі це не потрібно desolder і читати в школі.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Дякую за роз'яснення, цікаво, якщо я можу читати з допомогою пінцета чи є різниця?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    краще, якщо отпаять...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Знайти різні дискусії на цей факт отпаять або читати їх з допомогою пінцета, якщо хтось із більш досвідчених може мені пояснити, в усякому разі поки ми будемо відкривати і читати цей e2p

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    отпаять завжди, читаючи з супортом, на друкованій платі потрібно розуміти, що і посилання на інші речі, на платі, так що читання може прийти пошкодженої.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •