Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293

volvo v70 не заводиться з вимкненим запалюванням

доброго ранку, автомобіль питання є volvo v70 рік 19.12.2000 об'єм двигуна 2435 125 квт двигун b5244s.

клієнт скаржиться, що машина не заводиться ,ми перевірили акумулятор, який я вказав, 12.11 вольт я пробував міняти акумулятор з більш зарядка для пульта не включається, те ж саме і стартер не крутиться,відчуває щось у двигуні, який живиться і просто.блукаючи в інтернеті, я побачив, що з подачі низького заряду батареї блок cem і блок управління двигуна втрачається синхронізація по-вашому, можна відновити роботу? я ставлю код блок cem 9452552 і HW PN9452553.

дякую за увагу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    вибачте, але не включається саме картину??
    у цей момент перше, що блок живлення працює!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт сіско дякую, на жаль я не можу читати вкладення.зараз я намагаюся побачити на сайті codecard італійський сайт, або за кордоном?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я знаю, що існує програма codecard, що синхронізація ecu і cem (завжди, що проблема в цьому), однак, я зробив коло на сайті codecard і не вдалося знайти, я знаю, що існує, враховуючи, що ти у мене є версія, але, на жаль, не активна, ставлю екран так, що якщо ти повинен шукати, ти хоч знаєш, як це на сторінку програми і номер версії
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт, у мене враження, що є якісь проблеми на мережі can або блок cem.
    якщо ти акценти картину в двигун подає щось.потім ввечері вимкнув машину, а зранку не самої гри.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я спробував збільшити зображення, тому що це, перш ніж ви бачите добре
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    якщо ви шукайте в інтернеті знайти codecard.єс, як я повторю, я шукав, але нічого, однак я впевнений, що це їхня програма, прямо зараз я намагався активувати його, і коли я натискаю на панелі paypal, щоб йти вперед з процедурою, каже мені, програмного забезпечення немає підтримується, ймовірно, не контролюють більше, ще не знаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    прости, що не можу зробити зображення більш чітким, я не знаю, що може бути, в будь-якому випадку, навіть якщо б це було cem завжди потрібно синхронізації з ecu двигуна, щоб привести в рух (принаймні, я думаю)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    ок, спасибі за інформацію,якщо проблема в синхронізації між двома ecu може зробити, не горить приладова панель? причиною може бути акумулятор?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    ти добре перевірила всі запобіжники? у вас електричної схеми для проведення перевірок?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •