Здрастуйте, у мене є нова оригінал з оригінальним програмним забезпеченням . Якщо я не відкриваю, я можу встановити програмне забезпечення і клон інструмент в тому ж ПК ?
Здрастуйте, у мене є нова оригінал з оригінальним програмним забезпеченням . Якщо я не відкриваю, я можу встановити програмне забезпечення і клон інструмент в тому ж ПК ?
просто з цікавості
у чому сенс встановити клон, де ви використовуєте оригінальний??
а я думаю, немає ніяких проблем, враховуючи, що теоретично програми повинні встановлюватися в двох різних папках, навіть якщо не, перевірте, що ви випадково плутає щось і ввіткнеш один з двох.
я хотів би уникнути, і тому, що деякі sw оригінальні, коли вони будуть запущені управління, що не є sw тріщини тієї ж сім'ї, в пк.
уго ---- президент A.E.P.
Здрастуйте, спочатку я теж так думаю... тепер я їх обох на комп'ютері, і здається, що там конфлікт між програмним забезпеченням.Папки призначення, і робота є різними
залишається випробування 9 з інструментами...
За ksuite те небагато, що вони роблять зараз, роблять це без проблем....
у будь-якому випадку, як тільки мені приходить в грі ви підкажіть, або якщо у вас є досвід, завжди раді...
ок, тримай нас в курсі.
пк була встановлена ksuite офісу, тому що головний інструмент офіційний...
kess клон з її програмне забезпечення працює справно і працював кілька разів, тому що, як говорить Vicenzo наш адміністратор папки для його рахунку і не установка..
що стосується ktag клон, він теж іншу папку, але ви посадили ! (хоча це і не було ніколи використано з офіційного програмного забезпечення) і ksuite 2.23 визнає, інструмент, відкриває машину, але, як у разі, якщо відсутні протоколи !!
я думаю, потреби оновити sd .
що версія kess ти?