Результати 1-7 з 7
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16

Проблема читання ебу Гольф 6 2000 110Cv

Всім привіт, вчора намагався зробити читання гольф 6 2009 року з kess 2.47 v2 мене сталася помилка в читанні ID показує тільки версію програмного забезпечення, а не апаратних засобів, щоб визначити ебу помилку я видавала це повідомлення:
    Увагу ecu не визначена
    Для правильного процедуру відправки журналу і читання файлів в службу технічної підтримки. Продовжувати в будь-якому випадку?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    з клонами іноді буває, в будь-якому випадку, якщо вона дала тобі номер sw це означає, що діалог з ебу, потрібно знати, що ecu у тебе на машині, в будь-якому випадку, якщо протокол і правильно, навіть якщо вам від цього повідомлення тебе читає і пише все одно.

P. S. ТИ ВПЕВНЕНИЙ, що ДАНІ, ЯКІ ВИ НАПИСАЛИ ВИЩЕ? У 2000 РОЦІ З 110 Л. С. НА ГОЛЬФ 6 НЕ ПАМ'ЯТАЮ.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16
    Сісі porya 81 квт кроку і 110 л. с.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ок повинен змонтувати edc17cp14 або edc17c46, і в обох випадках я рекомендую зробити це в школі в boot-mode.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    насправді повинен бути протокол, 198, в будь-якому разі краще в школі, і перейти в безпеці.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16
    Дякую за роз'яснення, хоча я ніколи нічого не писав досі, навіть у бд, так що я беру інформацію, щоб зрозуміти, перш ніж щось певне, отже, я повинен шукати якісь їздити, тому що тут я не можу отримувати файли не включений

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2017
    Повідомлення
    63
    read with кв

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення