Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Обговорення: "Я" Rev limiter edc15c7

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    22

"Я" Rev limiter edc15c7

Добрий вечір всім...блукаючи в інтернеті, я знайшов декілька відео-rev limiter, що "стріляють" по-справжньому сильний та інші, які роблять полум'я з вихлопної труби....Звичайно, дизеля...я як rev limiter, що launch control...що стосується launch, витала досить, і мене це влаштовує, але не влаштовує звук, який робить в обмежувач...не один "вибух" сухий...я навіть прямий розвантаження...
    Питання: ви можете змусити тріщати більше в обмежувач? Якщо ви можете зробити це, є хтось, хто може дати мені деякі підказки? Дякую за відповіді

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не знаючи, що автомобіль, ви говорите (я припускаю, JTD 8v) і не бачачи ваш файл..
    ти згадав скидання прямій не більше...
    я кажу, просто щоб поговорити, що це не просто карта, щоб зробити різницю,
    вже з оновленою turbo змінюється музика..
    розкажіть трохи більше про цю машині, може бути, ви також будете мати більше думок..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    22
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Не знаючи, що автомобіль, ви говорите (я припускаю, JTD 8v) і не бачачи ваш файл..
    ти згадав скидання прямій не більше...
    я кажу, просто щоб поговорити, що це не просто карта, щоб зробити різницю,
    вже з оновленою turbo змінюється музика..
    розкажіть трохи більше про цю машині, може бути, ви також будете мати більше думок..
    Привіт...машина 147 jtd 8v 115cv 2003 року
    В ****llo механічно egr закритий, спортивний фільтр на панелі, вихлоп прямій, і в 1852 авіоніки...
    Я хотів би знати, якщо там було щось, щоб зробити їх зникнути більш сухий...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Плюс або тільки в наявності авіоніки? тиск насіння стандартний 150-200Mbar або насос сильний?
    на карті може бути низький Rpm або великий, як різати..
    важко пояснити, писати на клавіатурі..
    якщо ви робите зріз у 5100, а потім введіть в 5000 і викрали.. навпаки 5500 скорочень і тиском в 5000 і повільно..
    речі, які він робить свій шипіло і повільно або трохи голосно, як вибух?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    22
    Плюс або тільки в наявності авіоніки? тиск насіння стандартний 150-200Mbar або насос сильний?
    на карті може бути низький Rpm або великий, як різати..
    важко пояснити, писати на клавіатурі..
    якщо ви робите зріз у 5100, а потім введіть в 5000 і викрали.. навпаки 5500 скорочень і тиском в 5000 і повільно..
    речі, які він робить свій шипіло і повільно або трохи голосно, як вибух?
    Турбо плюс...Їздити на 1.8 бар константи і 2.0 бар пік...
    Практично шипіло і трохи голосно, як вибух...це не удар сухий...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Давайте подивимося на карту, то??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    22
    Давайте подивимося на карту, то??
    Не хочете.....я знаю, що ти намагаєшся допомогти, і спасибі тобі за все, але я не хочу, щоб розмістити карту...
    Я зробив багато випробувань, щоб дістатися, де вони зараз... я знаю, що без карти, щоб побачити, важко зрозуміти...
    Різати на edc15 досить просто мати дизельного палива, до, наприклад, 5000 об / хв і в порти 5001 до 0...
    Я поясню трохи, як я прийшов, щоб сказати, що не стріляє сильно...
    На початку, коли я зробив одну з перших карт, я зробив це просто різати і стріляти, сильний і сухий...
    З плином часу у мене ще багато випробувань до того, де я перебуваю зараз...
    Так як у мене відео карта і навіть, ніж зараз, я помітив, що не відчуває більше, як раніше...
    Тепер, ти скажеш, то спробуйте одну з цих карт, він сильний! Вже зробив...результат не змінюється...єдина відмінність, що існує між будь-якою з цих карт, і те, що у мене зараз турбо...поки я був у 1749 оригінальний, тепер у мене завжди 1749, однак форсованим до 1852...
    Я хотів зрозуміти, якщо там було щось ще, крім простої нарізки, що ви робите на обмежувач крутного моменту!
    На відео, які знаходжу в мережі, наприклад, є дизельний автомобіль, що дійсно іскри полум'я з вихлопної труби...проходять 1000-й він тільки в мережі і впевнений, що для того, щоб потрапити туди посилають дизельного палива в місці ін'єкції...я хотів спробувати дістатися, щоб просто зробити якийсь тріск сильний, без перебільшення,...правильно робити так щоразу...пробач якщо я занадто захопився, але я би не зміг пояснити по-іншому...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    все правильно те що ви говорите..
    І як ще ви хочете виразити за допомогою клавіатури?
    у будь-якому випадку дивіться налаштування вдт в обмежувач може мати менший тиск, коли він входить в мережу?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    22
    Регулювання vgt діагноз?
    Тиск у мене теж обмежувач...звичайно, не на 1.8 бар...але хороший 1.5 є...
    Ти думаєш, що це питання геометрії?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Хоча... для того, щоб змусити його стріляти рушницю вам потрібно, дизельного палива і підвищення...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •