Результати 1-6 з 6
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152

Question Докладне пояснення точки, зокрема, мама

Доброго ранку всім, я втративши майже надію ... Я запитав, практично на весь світ rimappature (будучи неосвічені в цьому питанні), тому що я хотів зрозуміти, що змінилося в моїй машині і як впливають ці зміни, але на точку (дам), що, як я зрозумів, корекція turbo залежно від пари, але, зрештою, як це працює? Збільшуючи фари параметри, що відбувається в машині? Тому більше диму? Менше палити? Хочеш більше або менше? Ризик-небудь зламати ?
    Не знаю, якщо я не отримав конкретних відповідей, щоб хотіти з самих хороших (не знаю, може, це секрет) або бути щось, що, як правило, не торкався, не ви хочете, щоб розбалансувати ніхто.
    Повторюю, я осів у цій області, але мені б дуже хотілося зрозуміти реальну роботу
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    це крива ефективності турбо, не треба змінити, по-моєму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    це крива ефективності турбо, не треба змінити, по-моєму
    дякую за відповідь, прейскурантом, так як я не зареєстрований, але я був змінений я хочу знати, (тому що, як ви мені підтвердіть, тебе не повинно бути зміни), скажімо, мотивація і як вона впливає на карту ... я думав, що легко збільшується менше диму (але повторюся, це теорія, все моє ) але завжди залишається страх ризик пошкодження тієї ж турбіни

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Підняти я думаю, що означає на блок управління прибутковістю вище турбіни і, отже, більш низької температури. Насправді, на цій карті ви можете обчислити температуру виходу повітря.
    Не знаю, для чого побачив, що автомобіль оснащений датчик витрати повітря і, отже, знає, скільки повітря всмоктує двигун. Крім того, наявність інтеркулер робить марним будь розрахунок.
    На мій погляд, не повинно служити нічому, але впевненості у мене не

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    ця карта потрібна для внутрішніх розрахунків на блок управління, і для того, щоб зробити оцінки на швидкості turbo. перевірки на безпеку на компоненти двигуна, з метою запобігти проблеми механіки. краще не чіпати. але якщо крок трохи не робить ні погано, ні добре. впевнений, що не призводить до відчутної різниці у водінні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Спасибі, хлопці

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді