Mappe.zip
Привіт усім у мене питання до вас є : у мене є карта, се, на мій погляд, йде досить добре (споживає трохи більше кроку 3, але і пов'язане з rail) тільки що мені сказали, що це занадто багато заряду як запит дизельного палива повне, то я зробив його виправити (я ще на початку, і не був би в змозі зробити це самостійно) і насправді я помітив, що це набагато більш лінійним , не має порожнеч ,не вібрує нічого, до мінімуму, і не відчуває більше ніякого шуму цокання форсунок. Зараз вже є больова точка: на мій погляд, курить багато більше , крутний момент раніше це було в 1700 зараз, після 2000, а максимальна потужність досягає до 300 оборотів більше , ніж раніше, до того ж з vag я виділив втрата 4 л. с. хоча я знаю, що я, може, два . на жаль, з damos, що я не можу зрозуміти, точок на карті се були змінені, будучи неосвічені в цьому питанні, як я вже зазначений. тому всі, хто більш досвідчений, підкажіть, які краще? Або, можливо, якщо останній ви повинні були повернутися в частину першу? Вибачте, якщо я тривалий але, принаймні, я зробив точку ситуації.
По-моєму, останній крок буде ідеально, якщо мені вдасться знизити, як раніше до 1700 оборотів (внаслідок відновлення потенції max замість 4700 оборотів в л я до 4500), і особливо мови дим ... Спасибі тим, хто відповість