Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 25

Обговорення: Alfa 147 jtd 115л. з turbo 140cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163

Alfa 147 jtd 115л. з turbo 140cv

Добрий вечір, у мене 147 115cv з встановив turbo 140 л. с. .....перед установкою турбо вже є карта з тут машину або discretatamente добре, але як тільки я встановив турбо і у нас виникла проблема з однієї і тієї ж картки, що у мене з турбо, оригінал, після 3000 оборотів в хвилину, необхідний тиск має тенденцію до зростання, навіть якщо карта вимагає 1.250 бар і четвертого і п'ятого до 4500 оборотів, я ловлю себе на 1.6 бар, то спрацьовує сигнал несправності....я хотів би зробити, роботи на 1.5 бар фіксовані, але я розумію, тому, що вже з карти, мало тяги у мене проблеми....хтось із вас і ніколи не сталося??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я б сказав, що ви повинні працювати з VGT..
    пост якийсь файл, щоб стежити за всім, і мови..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Ось файл карта і навмисно зробив половину інформації і трохи обдурив
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Я не можу піднятися з тиском і, отже, стає даремною коробкою передач turbo, яка витримає відмінно тиск 1.5 1.6

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    не можу відкрити файл,не могли б ви покласти його назад?
    тоді я не розумію вашої проблеми.......
    у мене тиск 1.6 і увійти в recovery? ви можете спокійно редагувати обмежувачі!що стосується турбо, що у вас встановлено,на рівність тиску з оригіналом у тебе витрата більше!так що..............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Ось завантажив новий...проблема, що тут слід тиск, щоб, як роблю я, і що після 3000 оборотів піднімається до дати відмова... потім після 1.5 бар мій датчик map не читає більше, тому що він йде поза масштабу...
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    22
    Привіт mjet10...Для того, щоб вирішити цю проблему, потрібно міняти датчик тиску (map) з одним із щонайменше 3 бар абсолютних і лінійний на карті!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Та я думав про це, але не розумію, чому навіть якщо я встановлюю тиск 1.3 після 3000 оборотів, сіль ж цього і проблема...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Барі
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    Та я думав про це, але не розумію, чому навіть якщо я встановлюю тиск 1.3 після 3000 оборотів, сіль ж цього і проблема...
    Я на 147 120cv з ed16c39 я встановив турбіна 150 , тиск турбо наступних заходів без проблем l об'єктивна . Впевнений, що вдт добре працює ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Так, я перевірив все ще раз...тільки сумніваюся, що мені буде якщо у якоїсь малої втрати тиску, і для того, щоб компенсувати піднімається тиск...може бути?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •