Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16

Шукаю файл ori завантажити на Гольф 5 1.9 105 Л. с. HW.0281011900 SW.1037371094

Привіт всім, як назва шукаю файл ori для golf 5 1.9 105л. з, 6-ступінчаста двигун bkc з блоком управління HW.0281011900
    SW. 1037371094
    Upg. SW 03G906016CB 6176 після того, як зламався другий раз турбіну, так як я купив уже зіставлені, і те, що поставив турбіну, плюс, щоб залишатися в безпеці, я хотів би повернути її в початковий стан, тому що після цього встановити авто-це до початку роботи в парі, а потім деякий час курить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    привіт. дивіться, якщо це добре.
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16
    Дякуємо за файл, але тепер спробувати завантажити, я зрозумів, що не можу цього зробити, тому що я не досяг 80 повідомлень, щоб отримати доступ до завантаження, я думаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    якщо це не проти правил, залиште контакт і я пришлю його до вас безпосередньо.
    АДМІН, можна?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16
    Мені було б приємно отримати, то, якщо я можу я можу розмістити файл в мій ебу, які вже узгоджені, якщо хтось може його контролювати, бачив, що протягом багатьох років і в результаті розриву турбіни 2-рази я помітив, кожен раз величезне падіння продуктивності, перший після того, як приніс форсунки від pompista для чищення з конвеєра нова оригінальна турбіна а другий раз з турбіна плюс зараз мова йде насамперед позбутися від третьої, а в другій піднімається до гикавки, коли я намагаюся витягнути

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16
    Доброго ранку от читання мого гольфу, якщо хтось може допомогти мені перевірити цю карту і дати поради бачив мій негативний досвід
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Необхідно також докласти оригінальний файл, в іншому випадку, побачити, що змінилося-це майже неможливо.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16
    Ця Проблема не у мене вихідний файл, і я думав, що легше послати, щоб ви могли порівняти це файл, завантажений з моєї машини, але була вже куплена так і не була надана сказав, що блок зроблений я помітив, направляти і порівнювати з іншими, що я трохи занадто, на мій смак

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16
    Інше питання, у вас є інший гольф-одно, якщо перевірити дані, апаратного та програмного забезпечення ебу, я можу використовувати те, як і вихідний файл?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gimarras Visualizza Messaggio
    Необхідно також докласти оригінальний файл, в іншому випадку, побачити, що змінилося-це майже неможливо.
    Не завантажується ти в другому пості??
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •