Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 38

Обговорення: Peugeot 206 1.4 hdi edc16c3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276

Peugeot 206 1.4 hdi edc16c3

Привіт всім мені потрібен ваш рада, таких, наприклад, peugeot 206 1.4 hdi з єс edc16c3.....автомобіль в recovery не перевищує 3000 оборотів в хвилину, помилки в діагностиці двигун попереднього нагріву свічок розжарювання....я також зробив сканування всіх блоків управління risulato помилок немає....Клієнт зіткнувся з проблемою, коли автомобіль був змінений ecu-immo-body (з-за розпаду тіла), купив autodemolizione працюють....Якщо проблема буде кодування форсунок я не повинен мати помилки telecodifica форсунок?Я думав, що зібрати старий ecu з scodifica часткової, може бути, у мене проблема на e2prom..що ви думаєте?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ці навіть з свічка розжарювання згоріла йдуть у recovery, потім перевірте зазначені вище, і якщо в нормі, перевірте реле свічок розжарювання, ви dissaldano і стрибають лижах протягом..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Зміна свічок розжарювання і вирішуйте.... очі, коли демонтуйте, легко ламаються всередині...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Свічок, ок messe нові....я замовив блок управління нагрівання нове завтра пробую, якщо я правильно пам'ятаю, на інші машини завжди edc16c3 у мене була помилка свічок розжарювання без відновлення...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    peugeot і citroen дуже розбивання коробки можуть бути різних блоків управління, таких як конфігурація, ви перевірили, якщо ідентичні блоки? в іншому випадку слід спробувати накласти всередині резервну копію старого на новий і спробувати, зберігши перед цією новою на пк для того, щоб відновити його у випадку не дуже добре.
    в іншому випадку вам доведеться постаратися її переналаштувати, так і тіла, що ecu від будинку матері

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    10
    Якщо у вас є LEXIA, ви можете побачити конфігурацію автомобіля і, при необхідності, змінити його, або спробувати перекодувати форсунок, очей не помилятися по-перше, з боку коробки передач

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Для Projetc : ecu різні, але ввести старий бекап я не думаю, тому що автомобіль володіє всім, ecu кузова автомобіля гніздо під знесення....

Маріо musardo у мене є лексія, але я не знаю, якщо це надійно для такої процедури...не могли б ви вказати мені варіант вибрати?я з lexia я зробив тільки vin-кодом тому що носив, ніж машини попереднього (знесення)...спасибі, хлопці

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    10
    З lexia, ви можете робити все, крім telecaricamento, що вам потрібно зробити, онлайн, перейти в блок управління, який ви хочете перевірити, і дає всі можливості для використання, і використовуються, наприклад, якщо вибрати обладнання обмін, ви побачите поточне керівництво, так і різні предмети, AT/MT, тест не зробите збиток, це все оборотно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Саме тому, що у вас є все, іншої машини блоки управління можуть мати іншу конфігурацію, як каже Маріо musardo ви повинні піти в меню telecodifica для кожного ебу і налаштувати з л комплектація автомобіля

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    За те, що сказав маріо, гаразд, я згоден, мій питання було більше, якщо lexia може бути надійним чи ні....моя невпевненість була відносно резервного копіювання, що ви сказали, ви...***** unque, як тільки я можу я намагаюся, я буду тримати вас в курсі....дякую

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •