Результати 1-4 з 4

Обговорення: DPF Alfa Mito 95cv 8f3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335

DPF Alfa Mito 95cv 8f3

Привіт всім, мені потрібно написати файл без DPF на міф 1.3 євро-5, 2014 рік з ECU 8F3. Читання я виконана з KESS через послідовний порт у лінії CAN. Не маючи ще ніколи не робив 8F3, я хотів би знати, якщо запис може бути зроблено в тиші і, якщо, в разі блокування, чи можу я використовувати той же читання зроблено в послідовний, в JTAG. На 8 просто збільшити розмір в ті кілька біт в кінці файлу, щоб ви змогли написати, але для тих, 8F3, не знаю.
    Додаю файл, і ці зміни без фільтра сподіваючись, що хто-те може сказати мені, якщо це правильно чи, можливо, як це виправити
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Забув, kess, з яким я читав це 5.017 SW 2.23
    K-tag, з якою написано це 6.070 SW 2.13, що він, протокол, MJ8DF

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    Забув, kess, з яким я читав це 5.017 SW 2.23
    K-tag, з якою написано це 6.070 SW 2.13, що він, протокол, MJ8DF
    Ви можете читати і писати спокійно від розетки з kess, просто дотримуйтесь інструкцій у відео. Коли говорить вам, щоб вимкнути запалювання, а ти вже тримаєш вимкнений, просто дати просто так, він буде повторювати це кілька разів, а потім буде добре. У мене зроблено декілька без будь-яких проблем, просто не звертайте увагу на акумулятор.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Ви можете читати і писати спокійно від розетки з kess, просто дотримуйтесь інструкцій у відео. Коли говорить вам, щоб вимкнути запалювання, а ти вже тримаєш вимкнений, просто дати просто так, він буде повторювати це кілька разів, а потім буде добре. У мене зроблено декілька без будь-яких проблем, просто не звертайте увагу на акумулятор.
    Ок. Практично, як 8F2.
    Що стосується файлу, без DPF може бути добре ?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •