Доброго ранку, хлопці, вчора я написав міф 8f3 з kess 5.017 - 2.47, а після того, як написав, і після всіх процедур на включення і вимикання рамки, машина регулярно, без помилок. робимо тест-драйв і все ок. потім після вимкнення машини, спробуйте покласти в рух, і нічого, паливного насоса, що не частина, незважаючи на іммо це добре розпізнає ключ. тоді я роблю процедуру розблокування ecu з kess, і каже повністю, але все одно не заводиться. у діагностиці двигуна з'являються дві помилки, один eprom з ладу, що він стирає тихо з multiecuscan, інший каже ебу в безпеці (safety), яка не очищається. щоб швидко вирішити я не розшифровані коди помилок, на жаль. Роблю ще одну запис з файлів, і відбувається те ж саме. Ми в русі, на цей раз, десять разів, і зробив кілька км без проблем, потім ми зупиняємося і через деякий час спробуємо ще раз поставити на мотоцикл, але нічого, ті ж помилки. Таким чином, рішення покласти файл орі, і тепер, здається, ок. найсмішніше, що мені це ніколи не зрозуміти, що машина кілька разів.. і потім нічого більше і не має помилок, за винятком блоку управління в захист, але тоді захист від чого ? що? враховуючи, що сторони на початку