Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Контрольна Marelli MJD 6F3 D4 HW03R

Не можу обчислити контрольну суму файлу eeprom. Не використовую Winols і не знаходжу інших програм. Хто може дати мені руку? Я не поспішаю це ECU ескорт.
    Додаю читання Орі і Mod, без реєстрації.

Дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    З яким інструментом працюєш?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Щось не сходиться..
    файл та 6F3, а інший 6JF не піде ніколи..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Привіт cinqueturbo ;

файл я судив з ECUVONIX 3.2 , ecu це MJD6F3, збереженого файлу я перейменував (погано?) я й за те, що різні, але джерело-це той, який я вказав. Програма, після обробки файлів, попереджає мене, щоб розрахувати cks, перш ніж переписати .... і тут я зупиняюся

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gimarras Visualizza Messaggio
    Привіт cinqueturbo ;

файл я судив з ECUVONIX 3.2 , ecu це MJD6F3, збереженого файлу я перейменував (погано?) я й за те, що різні, але джерело-це той, який я вказав. Програма, після обробки файлів, попереджає мене, щоб розрахувати cks, перш ніж переписати .... і тут я зупиняюся
    І не в рамках...
    ви помилилися виберіть протокол повір..
    2.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Блін cinqueturbo, ти правий: протокол неправильно, можливо, помилка програми free. Я дізнався іншого.Тепер я спробував інший ІНСТРУМЕНТ і сталося мені здається, правильно. Залишається перевірити, що я не можу розрахувати, і що також ця програма попереджає мене, щоб зробити. Я використав кілька програм, але вони не мають протоколи цього ECU. Що ви порадите мені (додаток WinOls ?)
    дякую

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    контрольні суми і розраховується від вашого інструменту на 99%.. що ти використовуєш?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Для читання і запису пам'яті Minipc v. 6.60 чи УПА. Файл я судимою з AeTOOL . Я не думаю, що інструмент розрахунку cks , як це роблять Kess і компанія. Я часто читав, що ви використовуєте WinOls.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gimarras Visualizza Messaggio
    Для читання і запису пам'яті Minipc v. 6.60 чи УПА. Файл я судимою з AeTOOL . Я не думаю, що інструмент розрахунку cks , як це роблять Kess і компанія. Я часто читав, що ви використовуєте WinOls.
    Маар всі проблеми для Marelli???
    якщо написати в коді морзе ніколи не закінчиться, я лисий
    я запитав 7 повідомлень тому, що з роботи, і тільки зараз відповідаєш...
    Не знаю Minipc..
    УПА ніколи не використовував, на Marelli..
    тому що відклеїти, якщо з BDM є поставити 3??
    у multiboot тепер не відкриваю навіть більше.. 2 і cecksum і автомат зі своїми інструментами..

Більше, що мій IMMO Універсальний Decoding не помилка або попередження про cecksum..

Питання..
    потрібно зробити immo Off, Повне або Часткове????
    Якщо вам потрібно зробити immo Off, Разом ви навіть на флеш-знаєте ви?

ECU належить до Fiat Doblo 1.3 JTD 51805371 6F3.D4 3454D466
    Де вам потрібно зібрати????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    І це ECU, що механік має резерв, і я хотів scodificarla (загальне), якщо він служити. Я не професіонал, займаюся маленькими справами, без претензій, і я господарське обладнання . Часто я повинен пройти довший шлях, тому що вони єдині, інформація, яку я знаходжу. Для читання в BDM цього ECU у мене немає відповідного інструменту (я думаю, потрібен ще один schedino зокрема???). Так що я залишаюся на полюс для розрахунку cks.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •