-
Індикатор гарячої води горить на New Beetle
Здрастуйте, виправлена проблема у мене інша, що підлягають до спільноти: New Beetle 90 Л. с. 98, приблизно через 40 хвилин руху загоряється індикатор гарячої води. Якщо припаркованому на сонце спалахне, негайно. Коли ви включаєте звичайно, температура в нормі, незважаючи на тривогу. Я перевірив все, від датчика ****llo води на піддон, датчик температури, поміняв ЕБУ (з інших причин), всі датчики системи охолодження, але нічого не. В діагностиці не показує ніяких відхилень, навіть перевірити в режимі реального часу жодної реакції. Мені сказали, що це можливо дефект компонентів спідометра, де знаходиться чіп, який спалахує контрольна лампа. У якийсь результат? Якщо б це було так, це можна виправити?
-
Проблему ще належить вирішити, і в той же час гірше. Як тільки я переходжу на автомобіль зумер і червоний індикатор горить.
-
вибачте, але робить діагноз, температура води яка?
-
з діагнозом ти теж можеш зробити тест індикатор
-
На діагностиці ніяких проблем і температура охолоджуючої рідини 80-90 градусів.
-
Я вже замінив датчик температури води??
-
Підтверджую, замінив всі, навіть датчик ****llo піддон сож. Діагностика ОК, але при включенні червоний індикатор і зумер включений.
-
Якщо діагноз не говорить нічого nemmen9 в комбінації приладів, то це картина, просто
-
Я теж думаю, як картина, ймовірно, компонент несправний, але я поняття не маю, які можуть бути, мабуть, не зрозуміти нікому її вирішити..... шкода!
-
На жаль ні, я особисто був у Нью-Nestle, як автомобіль в минулому, але я це зрозумів, мені шкода
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму