Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 48

Обговорення: T-Max

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64

T-Max

Хтось має досвід роботи з цими ебу справедливо я кажу про t-max ін'єкцій, як ви читаєте і як ви читаю і пишуть?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    у piasini, я не думаю, що тому я тримаю його в майстерні ? у список cio тільки V-Max, а не я думаю, це ж ecu, буде потрібен хтось, хто вже це зробив, щоб зрозуміти підхід.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    він прав манро, займе багато досвіду х зробити ебу цього кошти, і tidir? pi?, не просто х, зробити його сильним, ви повинні також вивчити хорошу передачу, так як всі кошти з передачею змінної nn повірите, але макіяж, крім того, що це хороший двигун l

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    хлопці, давайте забудемо цю кнопку, бо авро " провели щось на зразок 2000€ на мій тіммі ін'єкції, і тепер я не стимулює більше, тому я хочу пройти з турбо і тоді ви volaaaaaaa.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    хлопці, tmax 10 років випробувань і riprove і 20-річний досвід роботи на piaggio як трофеї malossi polini, що, не просто відшліфувати, тільки роз'єм потрібно також змінити нахил і ремінь передачі, що, звичайно, nn ? у продажу навіть невелика зміна коректора nn з ладу, потім я додаю хорошу підготовку в голову не перестаратися з протоки, і без, щоб створити турбулентність в себе, в іншому випадку відбувається явище, яке у фізиці називається загін прикордонного шару, додаємо хороший коефіцієнт стиснення і перемалювати трохи камери згоряння, якщо ви хочете, можливі також клапани і тіла farfallati і спаровувати хороший термінал, ви можете продовжити, щоб зробити приємний files x ecu....ми б ще багато чого, але не будемо про це, не вам потрібно зробити, скутер трофей.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ви знаєте, тоні, все те, що ви написали, я зробив це на моєму хехех,нам не вистачає тільки розвантаження вторинного ринку, тому що для вибору (кьяссо) я вибрав його первісної модифікації з e55,для керування електронним я на rapid bike,прямо зараз, але як вже сказав, я приїхав в максимально досяжна з 499cc і, щоб не викинути гроші на 560cc або ніс або ще я знаю, що єдиний шлях, і girantola.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    насправді деякі працюють з вами з girantola.ahahahh в один прекрасний день ви parler? у fiat 500f 64 з двигуном 126 turbo я. тільки що відправив в u.s.. минулого тижня

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    насправді деякі працюють з вами з girantola.ahahahh в один прекрасний день ви parler? у fiat 500f 64 з двигуном 126 turbo я. тільки що відправив в u.s.. минулого тижня
    шоу,однак те, що працює в моєму районі, то я й на you tube і натиснув номер 1 дійсно лякає мене.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    я говорив про виконання робіт в легені з втулкою на додаток до варіатор malossi overrange bettella вибухових планів ремінь з оксиду алюмінію фільтр і вихлопна прокладки антитрения для шестерень кінцевих akrapovic ми на 200 км-год...
    як я вам вже? сказав, ви повинні змінити кут нахилу жокея і cinchia повір мені ? cos?..

ах, я забув з передачі коробок передач тільки використання, але nn сік.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    данило, nn, ви говорите, що поєднують в німеччині божевільні, змінюють всі соуси.

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •