Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: опір для air bag

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293

опір для air bag

привіт всім, я хотів, щоб інформація ,мій друг потрапив в аварію, і він відкрив, air bag, шторки просто не хочу, щоб змінити я хотів би знати, що опір є я можу поставити, щоб вимкнути індикатор.машина BMW X5 2993 210квт число двигун 306d5

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    залежить від натяжителя ременя безпеки......деякі йдуть для того, щоб сигнал pmw.

Якщо у вас 2 дроти класика ви можете виміряти опір pretesionatore боку переднього пасажира....не impoirta тип автомобіля.

у будь-якому випадку, якщо мова йде про ебу, подушки безпеки, бош спробуйте з резистор 1 з допуском 0%, читання і в цифровому, і важливо, що ми не допуски.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Ок, дякую, зараз я повинен відкласти цю країну на ремонт,якщо він каже, що після відпустки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    як правило, йдуть добре на 2,2 ома

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    23
    підтверджую, я теж поставив один раз на автомобіль opel merica від 2,2 ом, якщо я правильно пам'ятаю, програма woow для діагнозу повинні мати функцію, щоб побачити значення опорів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Я категорично не згоден......якщо значення і так низько, що мені до цих пір не розумію, поставити опір настільки низьке значення серед живлення dell натягувач і маси в той час, в якому вам і потрібно, це напруга у відповідності з
    струм, який повинен пройти обвуглюється і спалахує.

І абсолютно безпідставні подібних змін.

Навіть якщо ви покладете vattaggio високою, що підтримує цю навантаження він зробив би на частини потужності, блок управління подушками безпеки розпався, коли ce.

Я зробив на кліо але тільки тому, що я помітив, що на наступний день після закінчення терміну розгляду і часу, щоб замовити датчик знову були нульовими, але після того як я повернув все на місце.

Якщо клієнт не хоче витрачати капусту його.

Але ми зійшли з розуму!......Якщо хтось із них помер чи погано, тому що ці подушки безпеки могли б зробити різницю і не клацнув по вас, на тих, хто вас відвідував свого клієнта.

Так ризикувати за 100€ і вимкнути шпигун?.....ми в цьому ****llo?.....Безпека перш за все.

Якщо для того, щоб провести огляд нам, що це не законно в будь-якому випадку, але тоді він вирішить, чи ви rirpistina.

Рахунок і є система несправності подушки безпеки для датчика зламав, іншого і мати систему Зварганити таким чином, для примхи горить, що турбує.

Я, звичайно, якщо так.......тебе я не......і мені цікаво.....краще з якоюсь грошей менше, але спати спокійно!...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Всім привіт насправді це мега маячня, це просто, щоб зробити приємно,якщо ми будемо втікати і смерть cxxxxx.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Дивитися блискавка я повторюю....*****беру, що клієнт і cappriccioso і ми, може бути, навіть якщо це незаконно, що для того, щоб провести капітальний ремонт, вимкни на час, а потім чи виправте або поверніть, як раніше.

Основна проблема і власної безпеки, якщо відбувається щось же клієнтом, ви берете його відповідальність.

Навіть якщо ви поясните, що небезпечно, зроби підписати директор або відсутність відповідальності будь-якого роду, клієнт входить в одне вухо і виходить з іншого, навіть без обробки ризиків!.

Перший чоловік, який вказує пальцем, і хто зробив роботу.

Для того, щоб з делегацією, ви покриті, але ви нас втягнули в єс мало, щоб зробити.

Я говорю з двадцятирічним досвідом роботи, не у вашій сфері, але мало що зміниться, що ви пк або інший пристрій elettornico або авто клієнт або користувач говорить, що і механік або технік того, як зробив роботу "забув" сказати, що ми були
    дозволено з делегування fimrata й писати та, може бути, з цифровим підписом!.

І дуже серйозне питання, тому що я особисто рекомендую, не виконати все зрозуміти клієнта.

Нехай дівчинка від 20€!....Тут, ви, ймовірно, часу,кар'єри, бізнесу і репутації.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт,мустанг вашої мови не робить поворот до абсолютно праві.клієнти вередують і ламаються.потім з проблем, які у вас не наплювати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт всім я пояснив моєму другові, щоб мова змонтувати опір і, щоб вимкнути індикатор air bag,або відмовився робити роботу не варто.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •