Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 65
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46

Проблема карту Alfa Romeo Mito 1.6 jtdm2

Добрий день!
    я доклав файл карти, що я був завантажений давно. Проблема, що відбувається між 1500 і 2000 оборотів з дозою акселератора низький: реакція мати струсів автомобіля ( щоб розуміти один одного, здається, бензиновий двигун якої був виключений один циліндр, смикає), які зникають при відпусканні акселератора або incrementandolo.
    Втомився від цієї ситуації, я дав, і я читав карту з Mpps, а потім відкриті з ECM Titanium.
    Ті карти, які були змінені порівняно з орі є:
    - ін'єкції parzializzato
    - press turbo f(temp)
    - обмежувач крутного моменту
    - обмежувач крутного моменту 2
    - обмежувач крутного моменту 3
    Тепер з урахуванням моєї підготовки в цій галузі, я б сказав, rasente на землю я, здається, зрозумів, що на карту уприскування parzializzato та press turbo f(temp) там щось не йде; мапу EGR, здається, не були порушені в те, що бачу, ECM, але я не знаю, що програмне забезпечення було використано, в принципі, і тому я навіть не знаю, якщо є інші карти змінені, що я не бачу.
    Автомобіль має встановлений фільтр на панелі Bmc і не має dpf.
    У моєму розпорядженні у мене є програмне забезпечення: ECM Titanium 1.61, ECM 2001 6.3 і Mpps 16.1.0.2

Блок управління має HW 0281017514 і SW 1037515044.

Спасибі тим, хто захоче мені дати якусь пораду.

P. s. я сподіваюся, що вони використовували правильному розділі!
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Привіт , на жаль я не права, щоб завантажити карту, тому я не можу перевірити його , але ці strattonamenti ви їх завжди мали, оскільки вона була завантажена карта або виникли all' improvviso.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Було б цікаво дізнатися, як давно був завантажений в карту mod, і як довго ви тому дефект.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    EGR була закрита, і навіть FAP видалений з якого-небудь програмного Забезпечення..
    Але ця машина не має Swirl?
    Області карту крім того, що нічого не зробив, зокрема, були дані кроком занадто рано, обертань, % педаль..
    Коротше кажучи, я почну від основи, бачив, що диски, звичайно, трохи більше, ніж оригінальний...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав claudiooreste Visualizza Messaggio
    Було б цікаво дізнатися, як давно був завантажений в карту mod, і як довго ви тому дефект.
    проблема існує з того моменту, коли завантажена карта

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    EGR була закрита, і навіть FAP видалений з якого-небудь програмного Забезпечення..
    Але ця машина не має Swirl?
    Області карту крім того, що нічого не зробив, зокрема, були дані кроком занадто рано, обертань, % педаль..
    Коротше кажучи, я почну від основи, бачив, що диски, звичайно, трохи більше, ніж оригінальний...
    Я не знаю, що вони swirl
    Тому ми і говоримо, що підтверджує мою "інтуіція", що і карта, parzializzazione лиття та press turbo f(temp) йдуть журнали?
    Таким чином, можна ще поліпшити продуктивність?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Самі swirl є клапани, розміщені у впускному колекторі, які переміщуються за допомогою приводу, всі разом.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Немає cinqueturbo 1.6 mjt не має swirl.Я видалив більше, ніж впускний колектор і я ніколи не знайдете будь-1.6. Тільки на 1.9 2.0 mjt

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Racer83 але ви краще швидкості дроту і газу? Автомобіль виглядає так, як якщо accellerasse з перервами? Якщо так і так робила навіть моя дельта з тими ж двигунами,після оновлення програмного забезпечення, запускає diminui дуже, але не з'являтися...коли, то був видалений dpf і egr не зробила, і я думаю, це пов'язано з quest остання справа...спробуйте з оригінального файлу, тільки з egr dpf видалені, і подивитися, як вона йде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Не вистачає багато інформації, як описано досі.
    Клапан egr був eslusa фізично?
    Видно, що проблеми у вас на низьких обертах, я припускаю, що з egr не було зроблено як слід.
    Потім описати несправність, точно?
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •