Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119

помилка контрольної суми, siemens, renault twingo sirius32N

Привіт всім,
    цікаво, якщо хто має pasien шпигунів і тому, що після зміни файл вкладення ecm_titanium інтуїтивно зрозумілий мати правильну контрольну суму, а при спробі завантажити файл в екю, з ktag буде заблокований, як тільки я відкривав файл для завантаження дає помилку контрольної суми.

в додатку в, і два .мод із спробою immo off.
    і .мод, де, дотримуючись інструкції, знайдені тут, і в мережі я дав значення FF від 4000 до 8000 мені вдалося записати в ебу без проблем, в той час як те, що мій каприз і спроба я приніс значення FF задовго до 3xxx до 8000 при спробі запису блокуються кв помилка контрольної суми.

перевіряємо з і т. д. я говорив для обох cecksum правильно вибрати renault siemens 29F200.

я намагаюся дізнатися, і якщо хтось може дати якусь пораду, він робить мені велику послугу
    дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я не можу витягти файли з архіву..
    Cattura.JPG
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    я відтворив архів .zip і перезавантажується...
    перед завантаженням в мене відкриває без проблем сподіваюся...
    спасибі cinqueturbo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    я спробував завантажити, а так само, у мене не відкривається, ні другий, який я завантажив.
    може бути, це проблема завантаження з допомогою браузера chromium, яка між іншим мені цей повідомляє портал, як сайт небезпечно.

тепер я збираюся повторити це завантажити з android сподіваюся...
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не знаю, де ти читав, щоб принести половиною файл з FF іммо, але я б сказав, що нормальний & на щастя, не написано, від Kess.. якщо був якийсь інший інструмент, я стріляв в і до Бога...

На додаток, як ви хочете виправити cecksum якщо ти все основні відомості та необхідні в цій області файлу, який ви привели до FF ?

якщо вам потрібно нерухомості, Повної або часткової, є програми, які це роблять чудово..

Про порталі небезпечно Адміністратори працюють над вирішити остаточно..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Насамперед, спасибі за прямі cinqueturbo, я зрозумів, що важливо, і важливо, що я просто не знав, а я був переконаний у зворотному

я знав, що контрольна сума є результатом обчислення (алгоритм) залежить від значення окремих бітів файлу, але я не думала, що існує зона всередині flash, де відбуваються важливі дані для того, щоб цей результат.

я думав, насправді, що корекція контрольної суми відбувається зміна біта в якийсь мертвій зоні будь-якого файлу, тобто зон непотрібних з точки зору правильної роботи ебу, але я не думала, що це зона тільки для цього.

я читав якийсь короста в досягненні часткової або повної на цій ecu, варто аномалії на роботу приладів або змінного струму або від правильної роботи самого двигуна.
    як тільки розчин злегка змонтувати емулятор або, тільки у разі їзди без лінії can принести від 4000 до 8000 значення FF і скоротити pin 58.

привести значення FF у весь цей район більш обширний це була моя нав'язлива думка, я навіть не можу вам пояснити, де я народилася.

насправді я не використовував Kess, але Ktag.

фактично це екю, я залишилася від авто знесли і використання в якості морської свинки; впевнений, що блок буде в будь-якому випадку гріх.

сьогодні я scodifica частково з допомогою спеціального програмного забезпечення, і я отримав такий же результат у файл, який вже завантажений в ecu змін з winols і привівши значення ff від 4000 до 79ff (читати до 8000 на те обговорення, але, дивлячись на 2 файлу я прийшов з інтуїцією зупинить адреса раніше).

Ще раз спасибі за корисні пояснення

Привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    12
    Hi, if you wanna make a off on sirius32 немає can just take flash and use Раз immo off solution. Work good and don't need to change cks причини, it s out of CkS зони

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •